FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluiri-bombă: "Porumboiu e un escroc, a vrut să fure un titlu! Li s-a făcut rău lui Dragomir şi Sandu"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 noiembrie 2013 17:15

Conflictul dintre Adrian Porumboiu şi Dinu Gheorghe a degenerat în această dimineaţă, iar Ioan Niculae, finanţatorul Astrei, a intervenit în această după-amiază şi i-a luat apărarea angajatului său.

"Prin 2000 mi-a tras o ţeapă de o sută şi ceva de mii de dolari. I-am dat motorină de banii ăştia cu promisiunea că îmi dă cereale, dar după aceea nu mi-a mai trimis nimic. E un escroc.

Îl rog să nu mă provoace, că Vasluiul a vrut să fure un titlu şi nu a reuşit. I-am egalat în ultimul minut la meciul direct cu trei etape de încheierea campionatului. Li s-a făcut rău atunci lui Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu", a explicat Ioan Niculae la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
mimnea
mimnea  •  26 Noiembrie 2013, 21:33

toti patroni din fotbal si nu numai sunteti facuti de-o mama ,cautati sa scoateti profit cat mai mare,daca se poate maxim, cu investitii minime

blacmen
blacmen  •  26 Noiembrie 2013, 14:40

niste smenari...

bibiloiu
bibiloiu  •  26 Noiembrie 2013, 11:12

Vin alegerile si uniunea securista impotriva candidadurii lui porumboiu sub sigla securisti romani din fotbal unitiva este evidenta..............................

Vezi toate comentariile (36)
Comentează