FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dezvăluiri cutremurătoare ale lui Ilie Balaci despre moartea lui Nae Manea: "Atunci mi-am dat seama că a pierdut lupta cu boala"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 decembrie 2014 17:57

Fostul mare jucător al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, a vorbit despre decesul lui Nae Manea, unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai săi. 

Balaci spune că şi-a dat seama că fostul jucător, antrenor şi oficial al Rapidului a pierdut lupta cu boala în momentul în care familia a decis să-l aducă acasă.

"Vorbeam des cu Florin Manea, fiul lui Nae, mă ţinea la curent cu tot ce se întîmpla. Pe Nae nu l-am sunat prea des. Îmi era foarte greu să îi transmit încurajări pentru că nu voiam să înţeleagă că şansele lui sînt mici.

Ultima dată l-am sunat miercurea trecută. Nu am vorbit prea multe de sănătatea lui. Am discutat mai mult despre fotbal. N-am avut curaj să mă duc la Nae la spital din aceleaşi motive.

Nu ştiam cum să mă comport şi ce să-i zic. A fost un om pe care nu l-am văzut niciodată nervos, cu excepţia problemelor pe care le avea la echipele unde a fost. Mi-a fost un prieten bun.

Mi-am dat seama că a pierdut lupta cu boala în momentul în care familia lui a decis să-l aducă acasă", a spus Ilie Balaci pentru ziarulring.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
rovidiu
rovidiu  •  16 Decembrie 2014, 22:03

'dezvaluiri cutremuratoare' Sa va fie rusine pentru ca vreti sa faceti profit pana si dupa moartea unui om...

88gore88
88gore88  •  16 Decembrie 2014, 21:49
Postat de mishu_74 pe 16 Decembrie 2014, 19:04

Bai, voi sunteti de-a dreptul nesimtiti ordinari. Va legati de moartea unui om ca sa faceti trafic. Mai bine ati transmite condoleante familiei si gata. Ce detalii cutremuratoare a dat Balaci, cand el a vb normal si decent, exact cum se face cand e vb despre un deces?Chiar nu exista un cod deontologic al jurnalismului in Romania, care sa va impiedice sa va intindeti cu mizerii peste tot? Cinstiti-i memoria de jucator si om de fotbal dar nu mai veniti cu articole cu titlu de-o schioapa in care sa nu ziceti nimic. Daca nu puteti scrie ceva decent, mergeti in agricultura si cheltuiti-va energia constructiv macar.

Nu te-ai obisnuit cu stilul gsp-ist? Mancatorii de rahat exceleaza...nu se tine cont de vreme,situatie sau tema,se tine cont doar de rivalitatea ce celalalt trust.ro

gazistu
gazistu  •  16 Decembrie 2014, 21:48

TI-AI DAT TU SEAMA, DOCTORE!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează