FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri de culise » MM Stoica nu stă doar pe Facebook! Cum îl sapă pe unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB-ului

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 00:00

Mihai Stoica și-a recăpătat influența în club, în ciuda impresiei că singura lui ocupație ar fi scrisul pe Facebook. Alibec și Golofca plătesc din cauza relației proaste cu managerul.

MM postează pe Facebook ca să-i atragă pe suporteri, să-i ironizeze pe rivali, să certe câte un arbitru. Pe lângă rolul de "om de la Comunicare", ce mai face MM în club? Nu se vede nimic foarte clar, pentru că Becali își asumă aproape toate deciziile. În realitate, Stoica a redobândit o influență mare, spre nivelul celei pe care o avea în mandatele lui trecute, din urmă cu un deceniu. Din nou a reușit să pună el antrenorul, să facă achiziții și să excludă jucători. Cine îl supără plătește!

Din rolul de consilier al lui Becali, MM reușește să-l convingă pe patron de tot mai multe lucruri. Și să se impună în războiul pe care îl are cu Anamaria Prodan. Jucătorii impresarei sunt ținte ale managerului. Pleașcă rar mai prinde lotul, Golofca a fost și el exclus, deși n-a trecut mult de când a fost cumpărat de la Botoșani.

Cea mai mare lovitură a managerului nu i-a fost aplicată micuței extreme venite din Moldova. Alibec a primit-o. După o ceartă cu MM, vedeta echipei n-a mai fost primită nici la antrenamente!

Anamaria Prodan simte că nu mai are putere, i-a fost preluată de managerul oficial al clubului. Cuplul MM-Dică l-a executat și pe Gabi Enache, care mai joacă doar fiindcă e accidentat Benzar. Stoica și Dică mai au nevoie de Enache încă o lună, până când va reveni Benzar după ruptura musculară. După care încă un indezirabil va fi sacrificat.

Urmează Niță

Cel mai bun jucător al Anamariei e Florin Niță. Portarul apără constant bine, uneori foarte bine, ca în meciul tur cu Beer Sheva. E convocat mai nou și la echipa națională. Par argumente destule care să susțină că postul lui e garantat. Dar nu sunt suficiente. La 30 de ani, el e mai greu de vândut pe bani mulți, ceea ce constituie un minus în calculele lui Becali. Patronul așteaptă un pretext ca să-l schimbe. FCSB i-a adus și înlocuitor clientului Anamariei, pe Andrei Vlad, de la Craiova. "MM mi-a zis că Vlad e Messi al portarilor!", a povestit Gigi. Vlad are 18 ani, încă e considerat prea tânăr ca să fie goalkeeperul numărul 1, dar se pregătește intrarea lui în locul lui Niță.

Pe cine a mai exclus Mihai Stoica și detalii neștiute despre comportamentul managerului roș-albaștrilor, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
deny74
deny74  •  03 Noiembrie 2017, 17:08

S-a văzut de multe ori ca se da șmecher când are bodyguarzii pe lângă el.In rest e o găină fricoasa,La fizicul de jucător de table pe care i-l are.Cu capul ala tronconic și picioare cracanate(stim noi de unde).

mariussilviu
mariussilviu  •  03 Noiembrie 2017, 11:43
Postat de spinoza pe 03 Noiembrie 2017, 11:37

Vorbiti prostii! Stoica este un bun om de fotbal.

serios? cite petarde i le-a prezentat oierului spunind ca sint jucatori de cea mai inalta clasa si incaltatii cu crampoane au dat chix jucind acum prin judeteana? stii asta, admirator ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tihi
tihi  •  03 Noiembrie 2017, 11:33
Postat de spinoza pe 03 Noiembrie 2017, 11:37

Vorbiti prostii! Stoica este un bun om de fotbal.

MM S este un nimeni in fotbal...eventual un condamnat pentru fraude sportive...in rest este o aroganta,cinism si ironie pe doua picioare!! Are un comportament de loc sportivsi civiliza...ca atare nu are loc in fotbalul nostru !!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează