FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Dezvăluiri de senzație ale lui Marius Niculae din perioada de la Sporting! Cum râdea cu Jardel de el și cum e acum relația dintre ei

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 22:32

Marius Niculae a fost coleg cu Cristiano Ronaldo la Sporting Lisabona. Cei doi au rămas buni prieteni din acea perioadă și vorbesc destul de des și în această perioadă. 

Își aduce aminte într-un interviu pentru "Eu sunt 12" cum a fost prezentat de Loți Boloni în cantonamentul echipei . 

"N-am cum uit un astfel de moment. Eram cu Jardel, la antrenament, când Boloni ne-a spus: «Atenție la puştiul asta! E mai bun decât voi doi la un loc!». M-am uitat îndoielnic la copilul ăla aflat la pubertate, în timp ce Jardel i-a spus lui Loți, cu dispreţ: «Pleacă de aici cu prostiile astea!» 

...cum a fost când l-a văzut prima dată jucând: "Aaaa! Genial! De la prima minge primită se vedea are stofă. L-a zăpăcit pe săracul Rui Jorge, i-a dat-o printre picioare lui Barbosa şi l-a pus în fund pe Bento. Atunci şi-a dat seama şi Jardel cât de multă dreptate avea Loți. «Asta ne scoate din echipa!», mi-a zis Jardel.

...cum a decurs prietena lor: "Excelentă! L-am văzut mare de la început, dar nu gândeam va atinge nivelul din prezent. Cristiano era mândru stătea în aceeaşi camera cu mine. Acum, eu sunt onorat i-am fost coleg de cameră. Asta e viaţa! N-are rost trăiesc toată viaţa cu gândul fi fost o supervedetă dacă ajungeam la AC Milan! A fost… s-a dus! Bravo lui a reuşit! Râdeam de Cristiano are coşuri pe faţă, acum aştept -mi trimită tricoul de campion cu Real Madrid". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează