FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dezvăluiri despre omul misterios care a făcut strategia pentru titlu la CFR Cluj: "Ia toate deciziile! Nu vine din fotbal. El va alege antrenorul"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2018 14:16

Narcis Răducan a vorbit despre performanța celor de la CFR Cluj și a dezvăluit că omul care s-a ocupat de strategia clujenilor a fost Marian Copilu, omul de încredere al lui Neluțu Varga (Detalii despre Varga, finanțatorul lui CFR AICI).

"Cel care a condus întreaga strategie a celor de la CFR Cluj este un tip care nu este cunoscut. Nu a condus nici Iuliu Mureșan, nici Bogdan Mara! Este un prieten de-ai lui MM Stoica, din perioada în care noi eram la Urziceni. Nu mai știu dacă acum mai este prieten cu MM, pentru că sunt în tabere adverse. E vorba de Marian Copilu, numele lui poate nu spune nimic.Toate deciziile importante anul ăsta la club, de la achiziţii la politica de comunicare, sunt luate de el.

Dacă CFR a câştigat campionatul, în mare măsură acest lucru i se datorează. El a decis și punerea tricolorului pe echipament. El va decide în proporţie de 100% noul antrenor. Așa se justifică și venirea lui Dan Petrescu la CFR, a lui Arlauskis, a lui Mara.

Copilu şi-a făcut o introducere spectaculoasă în fotbal, acum trebuie să confirme. Dar el a demonstrat cât e de abil, tot ce s-a făcut la CFR e opera lui! Nu provine din fotbal, ci din mediul de afaceri. Dar a stat mult pe lângă oameni din fotbal, a învăţat şi iată ce realizări are. De anul viitor va ieşi şi în presă, îşi va lua rolul de conducător în serios", a declarat Narcis Răducan la TV Digi Sport.


Marian Copilu

"E o listă scurtă, unde apar Edi Iordănescu, Piţurcă, Şumudică, chiar şi Mandorlini. Din câte ştiu eu, cele mai mari şanse să ajungă acolo le are Edi Iordănescu"
Narcis Răducan

Ce scria Gazeta Sporturilor despre Marian Copilu în martie 2018:

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
169060557063831
Stefan Anghel  •  02 Iunie 2018, 19:10

dancu se numeste persoana calificata !

992062307482219
Constantin Dima  •  02 Iunie 2018, 17:18

Pai daca e asa de bun individul ,ce nevoie are de antrenor ?

rurik11
rurik11  •  02 Iunie 2018, 16:06

Piturca nu are decat sa mearga antrenor la Martorii lui Talpan.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează