FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri despre plecarea lui Niță: "Gigi nu avea de gând să-l vândă" » Cum a decis patronul FCSB cine să fie titular

Articol de GSP - Publicat joi, 01 februarie 2018 09:13

Basarab Panduru a vorbit despre plecarea lui Florin Niță la Sparta Praga, pentru 2 milioane de euro și crede că Gigi Becali s-a decis cu greu să-l vândă pe portar.

"Eu m-am uitat la toate transferurile pe care le-a făcut Dinamo şi, din toţi jucătorii ăia - unii foarte buni - de abia a încasat două milioane şi ceva.

Două milioane sunt foarte mulţi bani, după părerea mea. La două milioane e normal să îl laşi să plece. Pe de altă parte, cred că Gigi a întrebat vreo 20 de oameni înainte să-l vândă pe Niţă. Nu cred că a avut în cap să-l transfere, dar când s-a trezit cu oferta asta de două milioane zis «nu vreau să-l vând, dar la două milioane îl vând că nu am ce să fac»", a spus Panduru la TV Telekom Sport.

Panduru a vorbit și despre Andrei Vlad, portarul de 19 ani care ar urma să devină titular în poarta celor de la FCSB.

"Pe de altă parte, a avut tot timpul în cap să-l bage pe Vlad în poartă. A întrebat vreo 20 de oameni, că aşa se practică, nu contează că ai doi pe lângă tine pe care îi plăteşti şi pe care trebuie să-i întrebi. Vreo 17 i-au spus că e foarte bun și că o să fie de mare viitor", a adăugat fostul jucător de la Steaua.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează