FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dezvăluiri din interior: motivul pentru care Dan Petrescu ezită să revină la CFR Cluj: „Dacă oamenii fac asta, vine! Altfel, nu!”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2019 10:21

CFR Cluj, liderul din Liga 1, insistă pentru readucerea lui Dan Petrescu, 51 de ani, dar pentru moment acesta nu și-a reziliat contractul cu chinezii de la Guizhou Zhicheng.

Gabi Balint, un apropiat al lui Dan Petrescu, a vorbit despre antrenorul care a câștigat campionatul cu CFR Cluj în sezonul trecut și a explicat de ce acesta ezită pentru moment să revină la ardeleni.

E sistată treaba cu Dan Petrescu pentru că nu-i oferă garanții, adică să fie plătite toate salariile staff-ului, jucătorilor și primele.

Nu din cauza banilor nu pleacă din China. Nu asta îl ține pe loc, ci lipsa garanțiilor de la CFR Cluj. Dacă oamenii pun garanții, el va veni! Altfel, nu vine. Și e normal”, a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

La CFR Cluj situația este una tensionată, jucătorii fiind nemulțumiți de faptul că șefii echipei nu le-au plătit primele pentru câștigarea campionatului, aceștia protestând de mai multe ori la adresa conducerii.

Citește și:

3 transferuri tari făcut de CFR, dar Alin Minteuan neagă: „Nu au fost făcute pentru Dan Petrescu”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  03 Martie 2019, 15:34
Postat de 1_0_1_0 pe 02 Martie 2019, 17:41

***

Ce-mi place când îmi ștergeți integral comentariul. Măcar știu că voi gigiștii l-ați citit și v-a stat în gât. De fapt mesajul e pentru voi, nu pentru comentacii articolului. Amatorilor !!!!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  02 Martie 2019, 17:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  02 Martie 2019, 17:02

Ce forma ar putea imbraca garantia asta? Asa de curiozitate? Ca de exemplu garantia ca maine dimineata ne trezim? Ce stire e asta?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close