FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluiri din vestiar: de ce a ajuns Cojocaru soluția echipei de rezerve a Stelei! Cum l-a citit Arlauskis

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2015 09:25

Valentin Cojocaru a început sezonul ca titular, dar și-a pierdut locul în prima echipă a Stelei, după mai multe meciuri inconstante.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă motivele pentru care Mirel Rădoi nu mai apelează la serviciile portarului de 19 ani decît în meciurile de rezerve.

Antrenorul Stelei a fost exasperat de atitudinea pe care Cojocaru o are la antrenamente și de cum se pregătește și a decis ca pentru următoarea perioadă să nu mai mizeze pe el.

"Gîndește ca un copil și nu are atitudinea corectă față de antrenament, de muncă și de cum vede fotbalul. Are calități și poate deveni titular, dar păcat că nu înțelege anumite lucruri", spunea fostul portar al Stelei, Arlauskis, în vară, despre Cojocaru.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală ce a făcut Cojocaru la antrenamentele echipei și din ce alte motive Rădoi nu mai mizează pe portar. 

Tot în Gazeta Digitală mai poți citi:

// Risipitorii! Cine sînt cei 5 jucători care au ratat Steaua și acum suferă
// Voiajorii FRA! În cea mai neagră perioadă a sa, atletismul românesc e condus pe pile! Dezvăluiri despre risipă
// Cele mai tari cote! Intră să vezi ce oportunități subliniază tipsterii GSP

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Septembrie 2015, 16:49
Postat de redarrow pe 25 Septembrie 2015, 14:05

cum de nu esti deja in top 100 romani daca anticipezi cu atata usurinta un blat? sau nu stii sa profiti de talentul tau ?

chiar am facut bani de pe urma blaturilor stelei. ultima data chiar foarte recent, acum cateva zile. la pandurii-steaua iar am dat lovitura. cand ai nevoie de ponturi sa-mi spui. banii adevarati se faceau pe vremuri, cand toate echipele afiliate stelei decideau sa vina sa joace cu rezervele in Ghencea. Bacaul, Galatiul, Bistrita etc. Daca puneai pe Steaua la inceputul saptamanii prindeai cote bune pentru ca in ziua meciului se ajungea la 1.20, 1.15.

caminero
caminero  •  25 Septembrie 2015, 16:31
Postat de caminero pe 25 Septembrie 2015, 16:09

Hmmm ... în loc de steluţe trebuie citit ***, deşi nu e corect gramatical, dar uite că conjugarea corectă mi-a fost cenzurată automat deoarece conţinea numele *** --- :D :D

I give up, cu un cenzor automat mai poţi lupta, dar cu neghiobia unui cenzor uman este imposibil. "Împotriva prostiei zeii înşişi luptă în zadar" - J.W. Goethe (I guess).

caminero
caminero  •  25 Septembrie 2015, 16:09
Postat de caminero pe 25 Septembrie 2015, 16:06

Păi nu prea e bun Cojocaru. el ştie să facă numai cojoace, care va să zică, de unde ia el materia primă? Vă daţi seama, *** ahem ... nu pot să zic, dar în tot cazul, rămîne FCSB fără jucători dacă numitul Cojocaru se pune serios pe treabă ... şi mai vine şi iarna ...

Hmmm ... în loc de steluţe trebuie citit ***, deşi nu e corect gramatical, dar uite că conjugarea corectă mi-a fost cenzurată automat deoarece conţinea numele *** --- :D :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează