FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri din vestiar! Nistor dă numele jucătorului care a forțat mâna conducerii dinamoviste pentru a pleca: "Pe el l-au înțeles"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 10:39

Dan Nistor (30 de ani) a explicat astăzi că unul dintre jucătorii dinamoviști care n-a vrut să mai rămână în Ștefan cel Mare a fost Antun Palici, care "a forțat mâna conducerii și a fost lăsat să plece", comparând situația acestuia cu a sa.

Mijlocașul croat a ajuns la începutul acestui sezon de la Dinamo la Sheriff Tiraspol, în Republica Moldova, unde a jucat deja 5 meciuri și are două goluri marcate.

"Palici a forțat mâna conducerii. A vrut să plece și a fost înțeles, puteam face și eu la fel. Puteam să mă dau accidentat dacă voiam să merg la Steaua! În viață banii nu sunt totul.

N-am mai vorbit cu Florin Bratu după meciul de la Iași. Îmi cer mii de scuze că am stat pe telefon după ce am fost schimbat atunci", a declarat Nistor la Pro X.

Nistor încă se gândește la națională: "Sper ca prin evoluțiile mele să-l fac pe domnul Contra să mă convoace la națională. N-a fost niciun conflict între mine și dumnealui. Domnul Contra a venit la mine și mi-a spus că vor veni alți jucători la echipă, pe care se va baza. Ne-am strâns mâna și i-am mulțumit că mi-a zis în față".

"Sperăm ca pe viitor să avem măcar 7-8 mii de suporteri la stadion. Acum nu ne ajută nici rezultatele"
Dan Nistor, căpitan Dinamo

 Citește și: Nistor, criticat după jocul cu Sepsi: "Nu știu cât îl duce capul, dar a dat un antrenor afară" + Sfaturi pentru Niculescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
chris_bu67
chris_bu67  •  29 Septembrie 2018, 17:25

nistor,mare om,mare caracter,a renunțat la bani pentru că viața e și altceva :) filosofia păcănelelor!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  29 Septembrie 2018, 16:21

nistor asta este *** si nu are c cauta la dinamo !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  29 Septembrie 2018, 14:56
Postat de gicab pe 29 Septembrie 2018, 13:55

Măcar aplici a avut demnitatea de a nu pleca la echipa clonatilor

Palici

Vezi toate comentariile (16)
Comentează