FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri din vestiarul FCSB: "Există frustare! M-a deranjat decizia patronatului"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2018 13:36

Eduard Stăncioiu, 37 de ani, portar la FCSB între 2016 și 2018, a vorbit despre perioada petrecută la formația roș-albastră.

Portarul a vorbit despre momentul în care Andrei Vlad și Cristi Bălgrădean au fost preferați în locul lui, după plecarea lui Florin Niță la Sparta Praga.

"Întotdeauna mi-am dorit să joc. Au fost anumite circumstanțe când poate că nu am meritat să joc, poate nu am fost suficient de bun pentru Steaua, când era Florin Niță. Dar frustrarea există. În cea ce privește achiziția lui Bălgrădean, care este un portar foarte bun, asta a fost decizia patronatului. Nu sunt genul de om care să facă valuri, dar m-a deranjat pentru că am vrut să joc și aș mai vrea să joc la acest nivel.

Am plecat pentru s-a terminat contractul, ne-am strâns mâna. Eu am apreciat interesul lor pentru mine în cei doi ani și asta a fost. A fost un tratament corect pentru că am avut o concurență puternică în persoana lui Florin Niță. După aceea am fost în aceeași echipă cu Andrei Vlad, dar el a contat mai mult pentru că este mai tânăr și poate însemna o chestiune de marketing. Dacă va munci la fel în continuare o să ajungă un mare portar", a declarat Edi Stăncioiu la TV Digi Sport.

6 meciuri
a jucat Stăncioiu la FCSB

Citește și: EXCLUSIV Cum vrea să ascundă FCSB pierderea lui Budescu » Dică pune la cale o mare schimbare!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  08 Iulie 2018, 08:56
Postat de puigdemont. pe 07 Iulie 2018, 14:08

Vlad poate fi noul Muslera, iar Bălgrădean noul Higuita..! Puteți spune orice, doar că fariseul Gheorghe Becali n-are ochi pentru jucători buni, nu..!

De aia califica Becali an de an Steaua in Europa si ia zeci de milioane de euro, pentru ca NU SE PRICEPE ? :)) Noroc cu tine ca m-ai luminat :))

1391972634181505
Adrian Popescu  •  07 Iulie 2018, 15:35

Unn jucator tinut din acelasi motiv pentru care si Lobont a stat atata timp in vestiarul Romei....Stie el si sa nu mai faca valuri ca unii isi amintesc de ce tocamai el de pe tot globul este nasul lui Mutu, rol care in alte vremuri a fost al lui Gheara

ffdp
ffdp  •  07 Iulie 2018, 14:44

Stăncioiu tu nu ai fost portar ..ai fost paznic ( nr 3 )

Vezi toate comentariile (4)
Comentează