FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluiri din vestiarul Stelei: "Amenința, spărgea sticle, trântea uși"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 10:36

Edward Iordănescu (40 de ani) a rememorat câteva întâmplări trăite pe vremea când tatăl său, Anghel Iordănescu (68 de ani), o antrena pe Steaua.

"Când aveam 5, 6 ani, în pauză mă jucam cu mingea pe gazon. Dar când am mai crescut, mergeam şi la vestiar şi ascultam discuţiile. Şi uneori mă amuzam. Tata era cu totul altul decât îl ştiam", a declarat Edward Iordănescu la TV Digi Sport.

Iordănescu jr. a continuat și a vorbit despre reacțiile pe care tatăl său le avea în vestiar: "Mă amuzam pe seama ieșirilor nervoase pe care le avea tata în vestiar. Nu auzeam numai strigăte și observații tactice. Uneori mai auzeam și câte o sticlă spartă, câte o amenințare, o ușă trântită. Lucrurile acelea, la momentul respectiv, m-au marcat. Acasă avea alt comportament. Era diferit. Tata era cu totul altul decât îl ştiam".

Anghel Iordnescu a antrenat-o pe Steaua în sezoanele 1986-1990 și 1992-1993.

Citește și: Dică e mic copil! Contractul de lumea a 4-a al lui Conceicao » Ce e obligat să facă antrenorul înaintea fiecărui meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
2176191105967815
Nic Nicolaus  •  23 Noiembrie 2018, 10:00

Steaua era femeia lui Iordanescu?cICa a antrenat-o pe Steaua, prosti mai sunteti taica! O antrena pe Steaua? gogoman ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează