FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Dezvăluiri incredibile despre un fotbalist: "Există înregistrări periculoase cu un jucător în vogă"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 12:35

Adrian Porumboiu, fostul finanţator al Vasluiului, a acordat un interviu pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de azi în care îl desfiinţează pe fostul preşedinte al formaţiei moldave, Ciprian Damian, despre care spune că are "înregistrări periculoase cu un jucător în vogă".

"Sînt sigur miliard la sută că (n.r. Ciprian Damian) mi-a ascultat telefonul, mi-a urmărit mail-urile, pentru că asta e meseria lui. Păi, ce făcea el, de fapt, la club? Avea vreo treabă cu fotbalul? Se ocupa să facă înregistrări. Am făcut plîngere, dar a rămas ca în tren.

Îi înregistra şi pe jucători. Unul dintre ei este acum în vogă şi e într-un real pericol. Nu dau nume, dar se află în pericol. Din nefericire pentru el are înregistrări video şi audio. N-am văzut înregistrările astea, dar cei din anturajul echipei ştiu deja de caz. Cred că ştie şi jucătorul că a fost înregistrat", a spus Porumboiu.

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi şi în cea digitală puteţi citi detalii incredibile din culisele falimentului celor de la FC Vaslui, dar şi cîte milioane a plătit Vasluiul către fisc în timpul în care a jucat în Liga 1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (67)
spivak
spivak  •  28 Ianuarie 2015, 11:52

Bine că s-a cărat din fotbal psihopatul ăsta.

arendator
arendator  •  28 Ianuarie 2015, 11:52

D-le Porumboiu,faceti bine si platiti arenzile restante arendatorilor dela unitatea Dvs din Falciu. Ce naiba,cat sa mai asteptam ?

galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  27 Ianuarie 2015, 23:34
Postat de terminatorul3 pe 27 Ianuarie 2015, 13:38

Cand au ajuns sholdovenii in Banat , bunicul meu ii folosea ca 5cl4v11: ))))))

bunictu nici macar nu avea dupa ce bea apa, noroc de revolutie ca ati fugit sa le mai mancati lebedele la aia din occident, te poti lauda ca esti primul din neamul tau care a mancat carne

Vezi toate comentariile (67)
Comentează