FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dezvăluiri incredibile din vestiarul Astrei: "Doctorul n-are trusă medicală nouă" » Dialog povestit de un jucător + De ce depinde transferul lui Budescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2016 16:30

Decebal Rădulescu, editorialistul Gazetei Sporturilor, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile din vestiarul Astrei.

"La Astra e dezastru! Calcă pe urmele ultimelor campioane de carton! Situații tragi-comice la echipa lui Șumudică! În timpul antrenamentelor, dacă unul dintre jucători cere intervenția medicului echipei, acesta e prompt! Dar vine cu mâinile goale și cu două folii de medicamente în buzunare! N-a primit bani pentru o trusă medicală! Nu e o glumă! E adevărul crunt!

Stadionul de la Giurgiu mai are doar doi angajați! Femeile care spală echipamentul au salariu de 900 de lei pe lună! Dar nu l au mai primit din octombrie anul trecut! Echipa n-a avut preparator fizic aproape două săptămâni înainte de începerea campionatului! N-a mai rezistat din cauză că nu și-a mai primit salariul cu lunile!

Astra are un singur rând de echipament! La Cluj, la Supercupă, pe ploaia aia torențială, la pauză, jucătorii au cerut să se schimbe. N-au avut cu ce! Deplasarea la Copenhaga s-a făcut cu o cursă low-cost! Au zburat cu muncitorii cu gâsca în traistă! La propriu!

Unul dintre jucatori a povestit un dialog din avion: "Cât ai dat pe bilet? L-am luat cu 19 euro! Eu l-am prins cu 10!" Primele, bonusurile pentru performanță se ridică la peste un milion și jumătate de euro! Asta fără prima de obiectiv pentru Șumudică. N-au primit nici un euro! Jucătorii nu mai pot fi controlați! Asta și pentru că nu mai există contact cu antrenorul. Lipsa lui Șumudică a rupt echilibrul. Petre, cât ar încerca ,n are cum să țină în frâu un așa vestiar!", a scris Decebal Rădulescu pe contul său de Facebook

"Budescu cere 15000 de euro pe luna! Astra oferă 12 mii! Pentru 3 mii nu se face afacerea! Dacă echipa nu intră în grupele UEFA,, e colaps! În condițiile astea Șumudică e pe picior de plecare! Păcat!" Decebal Rădulescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
916544518413477
Radu Mihalache  •  05 August 2016, 19:42

Multumita *** de la Federatie, Sumi suspendat, poate Astra va sucomba. Daca aveau antrenor, era altcineva. Cred ca din respect pentru Sumi, nu au acontat alt antrenor. Comisiile puteau judeca si altfel cazul Sumi, unii au fost prinsi cu "blatu' -n sac" , au luat pedepse modice, asta e, Rapid s-a dus, U Craiova mai devreme, urmeaza Astra, multumim din inima diriguitorilor fotbalului romanesc !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 August 2016, 18:55

bai decebal,tu esti un neica nimeni,un zero la fel ca idolul tau ninel,pai ninel e laudat doar de unu c a tine

zidane92
zidane92  •  05 August 2016, 18:28

Am si eu o intrebare: Total de acord cu ce spune decebal, sunt convins ca e adevarat, dar miliardarul de carton niculae care a fost facut campion de baietii astia minunati de ce se intituleaza finantator al astrei, patron al astrei sau cum *** i-o spune, de ce nu baga bani la echipa, pai BAAAAAAAAAAAAAAAA NENOROCITILORRRRRRRRRRR DACA VRETI SA VORBITI DE 10 ORI PE ZI LA DIGI, DOLCE, *** SI SA VA DATI MARI PATRONI DE FOTBAL BAGATI BANI SI RESPECTATI-VA ANGAJATII NU DECAT SUNTETI PATRONI PE HARTIE LA MISTO SI TINETI ECHIPELE DIN DREPTURI TV SI DIN VANZARI DE JUCATORI! ASA SUNT PATRON SI EU LA ORICE ECHIPA PE BANII ALTORA AL DRACULUI DE BINE!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează