FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dezvăluiri inedite din vestiarul FCSB » Becali i-a uimit pe toți: „I-a zis «Tată, tu vei fi principal!». A rămas mască” »

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 09:29 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 10:23

Gigi Becali, patronul FCSB, a decis spre surprinderea tuturor să-i ia din puteri lui Bogdan Vintilă și să-l numească pe Mihai Pintilii, retras în februarie, ca antrenor principal.

Deși nu are nicio licență, Gigi Becali este decis să mizeze pe Pintilii, fiind încântat de faptul că acesta se impune în fața jucătorilor. 

„Tată, tu vei fi noul antrenor principal”

Decizia lui Gigi Becali l-a surprins și pe Mihai Pintilii, care nu a avut replică în momentul în care a auzit ideea patronului FCSB. 

Dezvăluiri inedite din vestiarul FCSB » Becali i-a uimit pe toți: „I-a zis «Tată, tu vei fi principal!». A rămas mască” »

De mâine, tată, tu vei fi noul antrenor principal! Îmi place că băieții te ascultă Tu vei conduce echipa, da?”, i-ar fi spus Becali lui Pintilii, după un antrenament, potrivit digisport.ro

„Totul s-a petrecut spre finalul unui antrenament. Pintilii e un tip cu bun simț și s-a simțit oarecum stânjenit de postura delicată în care se afla. Rămăsese mască, mai ales că nu era singur. În plus, îl respectă pe Vintilă. Dar e obișnuit cu stilul lui Becali. A trăit multe la FCSB, nu-l surprinde nimic, știe stilul patronului”, a dezvăluit un apropiat al clubului pentru sursa citată.

VIDEO Document BOMBĂ la GSP Live: FCSB trebuia dezafiliată

 FOTO. Imagini tari de la Craiova - FCSB 

+4 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB:

S-a dus FCSB victimă sigură la Craiova? Decizie total surprinzătoare a vicecampioanei!

Capriciul lui Gigi Becali a distrus-o pe FCSB! 8 puncte pierdute din cauza unei obsesii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Iulie 2020, 11:31

Il incearca michidutza si pe Pintilii ! Mai trebuie trantite ceva meciuri pana pe final de campionat, dar miza va fi cu inceperea cupelor europene imediat ! Trebuie tinuti in priza jucatorii altfel e jale ......si o zi de antrenament daca se pierde ......si la FCSB nu mai asculta nimeni de antrenori .....sa vedem daca asculta de Pintilii !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează