FOTBAL  »  Superliga  »  BLATURI

Dezvăluiri șocante ale unui fost patron din Liga 1: "S-au făcut blaturi la nivel mare! Știam de rezultate și spuneam altora să parieze. O echipă trebuia să fie campioană"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iulie 2016 13:14

Adrian Porumboiu, fost finanțator al celor de la FC Vaslui, a vorbit despre situația din Liga 1 și acuză că au fost multe meciuri trucate.

Porumboiu a făcut referire la sezonul 2011 - 2012, când CFR Cluj a câștigat campionatul, iar FC Vaslui a terminat pe locul 2, la diferență de un punct.

"Au fost blaturi la cel mai înalt nivel. Toată lumea știa un singur lucru: campionatul trebuia să ajungă într-un anumit loc. Vaslui a fost o echipă de sacrificiu. Știam de anumite rezultate. Chiar îi rugam pe cei care pariau să parieze pe acele rezultate.

CFR-ul trebuia să fie campioană atunci. Aveau o nesimțire din asta crasă. Numai cu blaturi și aranjamente și nu se mai săturau să fure", a spus Porumboiu la DigiSport.

"Am aflat și eu ulterior că arbitrii nu erau chiar ușă de biserică și eu le luam apărarea peste tot" Ion Crăciunescu, fost șef CCA

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
961552927198346
Ticu Ursache  •  14 Iulie 2016, 10:53

Daca n-ar fi fost rezultatele CFR-ului din cupele europene, cele mai bune din ultimul timp, chiar eram tentat sa cred. Cat despre Craciunescu, tipicul specific unei zone a tarii, a latrat cat a putut pana a ajuns in fruntea arbitrilor dupa care mucles! Oare de ce? ba chiar mai mult la arbitraje vizibile cu furaciuni el incerca sa-i scoata basma curata dupa care

id45
id45  •  13 Iulie 2016, 20:01

Daca va uitati la comentarii va ingroziti - asta a ajuns , Romania in 2016 ... o tara tradata din toate partile - golanii peste golanii , facute de ANTIROMANIA , bine nu pun la socoteala oamenii de bine din aceste zone - dar ce ne-am face fara uscaturi ? Toate aceste lucruri apar mereu , de la otonomistii, care pe vremea lui Ceausescu nici nu guitau ! dar cum presedintele , nu si-a dat seama , ca ungurii si rusii il vor trada ...

marius.bxl
marius.bxl  •  13 Iulie 2016, 18:08

Nea porumboiu care sunt pariorii de care zici ma talent?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează