FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Dezvăluiri spectaculoase făcute de Balaj: "A fost umilitor" » Demonstrează cum a mințit Burleanu: "E problema lui"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 14:29

Cristi Balaj, 45 de ani, s-a retras din arbitraj la finalul anului 2016 și a povestit două episoade care îi au în prim-plan pe șeful CCA, Kyros Vassaras, și pe președintele FRF, Răzvan Burleanu.

"Am discutat cu Kyros Vassaras pentru că voiam să mai continui. Am cerut anumite condiții. Mi se pare normal că dacă mă pregătesc zi de zi și sunt la dispoziția voastră să mă delegați, atunci să fiu plătit. Să am un salariu, o sumă prin care îmi pot arăta că mă respectă doar, nu una mare. Discuția s-a încheiat acolo. Nu am primit niciun răspuns.

A fost umilitor pentru că puteam să continui dacă făceam o cerere. Pracitc, să mă rog de ei", a spus Balaj la TV Dolce Sport.

...despre Burleanu: "Eu nu am vorbit niciodată cu Burleanu. Acum vreo 2 ani, când am fost pus pe lista FIFA pe locul 7, domnul Burleanu a afirmat public că a avut o discuție cu mine pe această temă și că s-a lămurit acest lucru. Eu nu am vorbit niciodată cu el. Vorbisem cu Kyros, dar niciodată cu el. E problema lui de ce a spus asta.

Eu l-am susținut la alegeri pe Gică Popescu. Cu Vasile Avram și domnul Chivorchian am avut discuții și le-am spus că nu-i voi vota, chiar dacă amândoi au foarte multe plusuri".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
nakamicius
nakamicius  •  07 Ianuarie 2017, 22:46

Bomba, socant, icredibil, halucinant, de necrezut, dur, incins, haos, impresionant, surprinzator, grav, tensionat, categoric, cutremurator, scandalos, de necrezut, enervant, devastator, demolator, distrugator, sfidator, spectaculos, unilitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Ianuarie 2017, 21:47

Fiecare pasare pe limba ei piere !

1679336805663461
Doru ForzaStiinta  •  07 Ianuarie 2017, 15:56

Adică tu vroiai un statut special? De ce? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează