FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Dezvăluiri uluitoare! Becali a ordonat demiterea lui Ganea: "Daţi-l afară" » Jucătorii împrumutaţi de la Steaua sunt făcuţi praf!

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2016 14:19

Ionel Ganea a fost demis de la Voluntari după o nouă înfrângere în play-out-ul Ligii 1, scor 0-2 cu CS U Craiova.

Dumitru Dragomir a dezvăluit astăzi de ce a fost dat afară tehnicianul şi susţine că Gigi Becali este cel care a stabilit să fie dat afară:

"Consiliul de Administraţie a hotărât demiterea antrenorului. Eu nu prea am fost de acord, dar ei dau banii. Daca scăpăm, e un şoc bun, dacă nu, e un şoc prost. Am început bine campionatul cu Ganea, dar am terminat prost. Dar el nu are nicio vină. I s-au reproşat rezultatele.

N-am putut să evit demiterea lui. Va rămâne Dinu Todoran principal şi profesorul Mircea Radulescu, el are licenţa Pro. Pe Ganea eu l-am adus, dar acum o să mă bag mai puţin pentru că e greu de lucrat în noile condiţii. Avem un lot destul de subţire, stăm în 3-4 jucători. De la Steaua am luat nişte rezerve care nu sunt nici de divizia B. Noi am folosit 46 de jucători în acest sezon, iar Craiova are 14 jucători mari şi laţi. Şi au jucat de au rupt pământul, iar noi nici n-am stat în ghete.

Nu înţeleg de ce după ce Ganea s-a certat cu nişte jucători de acolo a început dezastrul. Până atunci totul a fost bine. Gigi Becali a influenţat darea afară a lui Ganea, vă spun precis asta. Rudele lui Gigi sunt în jurul echipei, cuvântul lui are mare influenţă. Ganea a vorbit urât de el la un moment dat şi Gigi Becali nu l-a uitat. A fost la discuţii şi când eu întorsesem situaţia, Gigi a zis: «daţi-l afară!». Şi ceilalţi: «afară cu el!», a spus Dragomir la Dolce.

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
807489642701575
Dan Miclea  •  27 Aprilie 2016, 06:56

Fotbalul are din ce in ce mai multi puscariasi

merace
merace  •  26 Aprilie 2016, 22:18

nu inteleg de ce Gigi, condamnat penal in cazul Valiza, mai are voie sa faca afaceri in fotbal

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  26 Aprilie 2016, 21:36

Fcsb-ul o sa o incaseze anul viitor...iar machidonii o sa bage in continuare mana pana la cot in buzunar,pentru...manelist si ***...,,domnul''Prodan regizorul...asta este,prostii platesc,desteptii hotarasc...:))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează