FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dezvăluirile "Diamantului" lui Dinamo: "Giovanni mi-a spus că e mai bine să mă duc acolo" » Ce reacție a avut când a intrat prima oară în vestiar

Cernat, în stânga // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Cernat, în stânga // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 20:53

"Diamantul" Florin Cernat (38 de ani), acum sub contract cu FC Voluntari, a dezvăluit reacția pe care a avut-o în momentul în care a fost achiziționat de Dinamo București de la Oțelul Galați, în anul 2000, când avea doar 18 ani. 

"Eu, fiind al lui Giovanni Becali, mi-a explicat că e mai bine să mă duc acolo. Era şi Steaua pe fir, toate din Bucureşti erau. Am ales Dinamo şi am dat peste alţi jucători foarte buni.

Am intrat în vestiar şi acolo nu ştiam în ce direcţie să o iau. Mă uitam în stânga, erau Mihali, Lupescu, în faţă erau Giani Kiriță, Fane Preda, în drepta Florentin Petre, era şi Cătălin Hîldan, Dumnezeu să-l ierte. Mi-a zis Gică Mihali «Moldovene, vino aici!» Şi când am văzut că m-a luat lângă el, am zis «Aoleu!»".

Cernat a jucat pentru "câini" între 2000 și 2001. De-a lungul carierei pentru Oțelul Galați, Dinamo București, Dinamo Kiev, Hajduk Split, Karabukspor, Rizerspor, Viitorul și FC Voluntari. În tricoul primei reprezentative, Cernat a strâns 14 selecții, marcând două goluri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
larisa_i
larisa_i  •  17 Mai 2018, 14:13

Poetul vroia sa spuna ca cand a intrat in vestiarul celebrei echipe blestemata de ultima secunda, Dinamo, i s-a facut parul maciuca cand l.a vazut in stanga pe messi, in dreapta pe ronaldo si in fata pe Ronaldinho. A ramas asa, cu gura cascata si s-a gandit: " la ce echipa am ajuns, vere, vom rupe tot in ieuropa"....

1603333626579973
Mircea Deca  •  31 Martie 2018, 10:34

te-apuca plansu..............................

valyomanyd
valyomanyd  •  30 Martie 2018, 22:30
Postat de fangigi pe 30 Martie 2018, 22:23

Si care e stirea?

:))) Știrea e următoarea, deși avem sau am avut , regi, prinți, briliante, diamante etc...nu am câștigat nici măcar o tinichea !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează