FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ

Dezvăluirile lui Mutu » Întâmplări amuzante din vestiarul lui ASA cu N'Doye: "Pe cuvânt! N-am văzut așa ceva"

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iulie 2016 14:55

Adrian Mutu a vorbit despre perioada de la ASA Târgu Mureș, unde a avut mai multe schimburi de replici amuzante cu Ousmane N'Doye, fotbalist de 38 de ani, care joacă de 8 ani în România.

"Am avut o experiență cu jucători extraordinari, cărora nu am ce să le reproșez. S-au mai întâmplat și cazuri cu jucători care veneau după anumite seri...", a spus Mutu la DigiSport.

A continuat apoi și a povestit evenimentele din vestiar cu Ousmane N'Doye:

"Păi, Ousmane nu venea niciodată. Venea o dată la două săptămâni. Pe cuvânt, n-am văzut așa ceva! Și nu era nici cel mai bun la antrenamente, așa cum se zvonea. Păi, dacă era cel mai bun vă spun eu că juca meci de meci.

Adevărul este că nu putea mai mult. Chiar l-am întrebat «Măi, tu ai 37 de ani, ești de aceeași vârstă cu mine, sau ai 47 de ani?». Știți ce făcea? Venea, se dezbrăca și zicea: «Mă antrenez!». «Te antrenezi?, întrebam eu. Păi, unde te antrenezi, cu cine faci tu așa? Ai mai făcut așa?». «Da! Cu toți antrenorii am făcut așa». «Bine, cu mine nu mai faci! Ia-ți adidașii și pleacă acasă». A alergat 10 minute, după care a plecat acasă.

S-a întors peste alte două săptămâni. A venit la mine și mi-a spus: «Vreau să joc!». «Păi, băi Ousmane, cine te-a antrenat pe tine?» Dar, într-adevăr, când l-am băgat în teren juca, nu aveai ce să-i reproșezi. Însă nu putea mai mult de un meci", a zis Adi Mutu, care a fost secund la ASA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
bombon
bombon  •  03 Iulie 2016, 08:23

Mutu-i zicea, de fapt: "Păi, băi, Ousmane, ai fost la club aznoapte și nu m-ai chemat, bun!, dacă făceai cinste jucai azi, așa, rămâi pe bancă!"

hristac
hristac  •  02 Iulie 2016, 20:39
Postat de karnivol pe 02 Iulie 2016, 17:49

In ce limba e interviul asta? In romană nu are nici un sens ce spune Mutu

corect... o tampenie

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Iulie 2016, 20:31

Cum era cum nu era N*Doye juca fotbal la o varsta la care Reghecampf sau Lucescu jr antreneaza de ani buni.Si e si bun.Si de Mutu imi pare rau.S-a lasat prea repede de fotbal.Mai putea ,Poate si la Nationala.A fost sabotat ca si Marica de altfel.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează