FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluirile lui Rădoi: "Mă înțelesesem cu atacantul, dar n-a ajuns la Steaua" » Becali a ales altceva

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 18:48

Steaua a fost la un pas să transfere un atacant brazilian, însă în cele din urmă roș-albaștrii l-au adus pe Gregory Tade, care n-a confirmat deloc în tricoul vicecampioanei României.

Mirel Rădoi, antrenorul Stelei de la începutul sezonului trecut, spune că se înțelesese cu braziliantul Grafite, care a jucat la Wolfsburg și a câștigat Bundesliga cu formația germană în sezonul 2008-2009, însă transferul acestuia a picat.

"Noi am întâmpinat probleme când am vrut să-l aduc pe Grafite, ne-am lovit de un salariu de 30.000 de euro, dar pe care noi puteam să-l scoatem din drepturi de imagine", a spus Radoi pentru ProTV.

4 selecții
are Grafite în naționala Braziliei pentru care a marcat un gol

Edinaldo Batista Libanio (Grafite) a ajuns la 37 de ani, însă de-a lungul carierei și-a trecut în palmares echipe precum Ferroviaria, Santa Cruz, Gremio, Anyang Cheetahs, Goias, Sao Paulo, Le Mans, Wolfsburg, Al-Ahli, Al Sadd, Santa Cruz.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
iobag
iobag  •  04 Iulie 2016, 00:53
Postat de haideusicfr pe 03 Iulie 2016, 20:56

Tade daduse cu un sezon inainte 18 goluri si fusese golgeterul Romaniei.La CFR avea centrari ,faze de gol.Steaua este o echipa de individualisti ,egoisti care vor ei sa marcheze.Pacat ca nu prea reusesc!

Nu ca n ai avea dreptate la treaba cu egoismul de la steaua, dar tade cred ca e primul atacant al stelei de la surdu incoace care se impiedica de minge cand primeste pasa in mijlocul careului. Baiatul ala nu e de steaua si punct . Cfr facea autobaza si marca din centrari sau faze fixe , steaua iese la joc

1422898941351462
Dan Antoniu  •  03 Iulie 2016, 21:26

bine ca aduceai tu atacant de viitor de 37 ani. bine face federatia ca obliga cluburile sa foloseasca tineri.

haideusicfr
haideusicfr  •  03 Iulie 2016, 20:56
Postat de papa_poulette pe 03 Iulie 2016, 20:45

Grafite si la 40 de ani joaca mai bine decat Tade..

Tade daduse cu un sezon inainte 18 goluri si fusese golgeterul Romaniei.La CFR avea centrari ,faze de gol.Steaua este o echipa de individualisti ,egoisti care vor ei sa marcheze.Pacat ca nu prea reusesc!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close