FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dialog la TV între Claudiu Niculescu și Alexandru David: „Nu se ştie când ne mai întâlnim”

Alexandru David și Claudiu Niculescu la prezentarea antrenorului la Dinamo // Foto: Gazeta Sporturilor
Alexandru David și Claudiu Niculescu la prezentarea antrenorului la Dinamo // Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2019 20:47

Alexandru David, încă președintele lui Dinamo, și Claudiu Niculescu, fostul antrenor al „câinilor”, au avut un dialog în direct la TV după ce tehnicianul a fost dat afară de la cârma roș-albilor după doar 3 meciuri și 20 de zile de la semnarea contractului.

„Eu îl salut pe Claudiu. E o chestiune care va atârna greu în evaluarea acestui mandat de la Dinamo. Încă o dată, eu am spus şi spun că am făcut o mişcare pe care mi-am asumat-o. Uneori, la nivel macro, chiar dacă e greu de înţeles, e bine să-ţi tai o o mână ca să supravieţuieşti.

Sper să aibă o ofertă bună, îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat. Am încercat să fiu cât mai sincer. Claudiu e un om excepţional. În acea noapte am avut o discuţie cu el şi am avut surpriza să vorbesc cu un om de bun simţ”, a declarat Alexandru David la TV Digi Sport.

Niculescu i-a răspuns președintelui, lăsându-i de înțeles că nu-i poartă pică: „Am înţeles. E clar, gata! În momentul în care nu vezi actele semnate... Ca fiecare om te mai enervezi, ai frustrări. Dar, când stai de vorbă cu oamenii, e bine să fii echilibrat. La acel moment, mi s-a părut un moment jenant, dar suntem oameni şi nu se ştie când ne mai întâlnim”.

  • Din informațiile GSP, Alexandru David e gata să-și dea demisia de la cârma lui Dinamo, urmând să-și continue cariera în politică. Mai multe detalii, AICI!

3 meciuri a antrenat-o Niculescu pe Dinamo: 3-1 cu Dacia Unirea Brăila în Cupa României, 0-0 cu Sepsi și 0-2 cu FC Botoșani.

Citește și:

EXCLUSIV Negoiță, prima reacție despre plecarea lui David: „De unde știți?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
arsenie.bk
arsenie.bk  •  08 Martie 2019, 08:53

Prostalaul de sub mine e numai stelute. Trei comentarii de prostalau.

comedy.central
comedy.central  •  08 Martie 2019, 00:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

comedy.central
comedy.central  •  08 Martie 2019, 00:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează