FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dialogul despre viitorul FCSB dintre Ilie Dumitrescu și Becali: "Eu nu-l cred pe Gigi" / "Ai dreptate, m-ai ghicit"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2018 10:50

Gigi Becali vrea să ajungă în fazele superioare ale Europa League și se laudă că e singurul patron din Liga 1 care produce bani din fotbal.

"Pentru ce să câştigăm campionate, dacă nu câştigi nimic în Europa? Asta e filosofia mea. Pentru ce să iau titlul, pe mine mă interesează Europa League şi Champions League", a spus Becali, la TV Digi Sport.

Ilie Dumitrescu a intervenit peste patronul FCSB și apoi a urmat următorul dialog:

Ilie Dumitrescu: Eu nu-l cred pe Gigi, nu cred ce spune.

Gigi Becali: Ilie, ai dreptate, m-ai ghicit! Dar fac şi eu haz de necaz. Eu trebuie să-l apăr pe Dică. A pierdut un meci şi l-a schimbat presa cu Zenga.

Ilie Dumitrescu: Foarte bine faci, Gigi, dar nu să zici că vrei locul doi, că nu te cred!

Gigi Becali: Păi dacă Mirel Rădoi spune că am distrus Steaua şi că o bag în faliment... Eu sunt singurul care câştigă milioane din fotbal.

Ilie Dumitrescu: Să fii sănătos, Gigi!

"La fotbal și la politică se pricepe toată lumea. Eu mai spun încă ceva. O s-o repet ca să înțeleagă toți oamenii din România. La fotbal trebuie să faci două lucruri: spectacol pentru oameni, iar patronul să ia bani. Eu la ora asta câștig milioane din fotbal. Toți ceilalți specialiști, profesioniști au băgat echipe în faliment, în insolvență. Mai e unul care scoate bani, Gică Hagi, jos pălăria pentru el" Gigi Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
rocky2
rocky2  •  27 Iulie 2018, 09:27

Gigi e mic copil, inseamna ca n-a auzit de unu Negoita! Spre deosebire de el care baga milioane in jucatori cu speranta ca va vinde in profit, Negoita nu baga nici o letcaie si vinde tot ce misca cu beneficiu 100%! Aia inseamna sa fii mafiot!

1520675744918247
Plimbari Delta  •  27 Iulie 2018, 07:57

trebui adus neaparat in lot are cele mai mari figuri cea mai tare masina , femei cat cuprinde si poare sa fumeze linistit 2 pachete de tigari bachiar si 3 la sprit, asa ca e foarte bun ii antreneaza pe toti de o sa aibe steaua numai campioni.

976569435687052
Budica Stancu  •  26 Iulie 2018, 15:24

Alibec trebuie reintrodus in lot.Este o valoare care nu a fost valorificat,din faptul caa nu a fost folosit unde trebuia.Dica sa uite de esec si sa se impace cu baiatul!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează