FOTBAL  »  Superliga  »  ATACANT

Dică a ales între Gnohere și Alibec: "Va fi titular și în meciurile din Europa"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iulie 2017 13:16

Nicolae Dică va începe sezonul cu Harlem Gnohere în atac, având în vedere faptul că Denis Alibec nu și-a revenit complet după accidentarea la inghinali.

Atacantul transferat în iarnă de la Astra nu a efectuat pregătirea și nu are suficiente meciuri disputate pentru a face față meciurilor din Europa, astfel că Gnohere va fi folosit și în preliminariile cupelor europene.

"În campionatul precedent, de fiecare dată când a intrat, Gnohere a făcut-o cu un plus, cu un gol. Dacă forma lui este mai bună ca a lui Alibec, atunci el va juca. Denis nu este refăcut complet și nici Dică nu-l va forța. Gnohere va fi titular și în meciurile de acum din Europa.

Probabil că va juca și Alibec, dar va începe în primele jocuri cu Gnohere. N-a făcut nici pregătirea, n-are nici jocuri în picioare și eu cred că nu-l va forța. Va încerca treptat să-l integreze", a spus Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB.

Luni, Denis Alibec s-a pregătit în primele 10-15 minute alături de întreaga echipă, iar după aceea a mers pe un teren alăturat și s-a pregătit alături de kinoterapeutul Ovidiu Kurti și Horia Codorean, preparatorul fizic.

Staff-ul roș-albastru speră ca acesta să joace 15-20 de minute în amicalul cu belgienii de la Waasland-Beveren, care poate fi urmărit liveTEXT AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
stelbz
stelbz  •  04 Iulie 2017, 14:47

Mi se pare corect sa joace Gnohere. Dar din cate se pare Alibec are o problema destul de ciudata. Se accidenteaza foarte repede si prea des, fie in etape de pregatire, fie in timpul partidelor. Si FCSteauaB va avea un numar extrem de mare de meciuri de jucat.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează