FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-3

Dică a anunțat primul jucător care va pleca în vară: "A vorbit cu patronul" + Discuția dintre Gnohere și Budescu

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 22:51

Nicolae Dică s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale după victoria de la Astra, scor 3-0, și a dezvăluit discuția dintre Constantin Budescu și Harlem Gnohere la primul gol al partidei.

Cei doi jucători au vorbit înaintea penalty-ului din minutul 27, iar românul l-a lăsat pe atacantul francez să transforme lovitura de pedeapsă.

"Am dominat meciul, n-am primit nici gol. Sunt mulțumit de atitudinea băieților. Budescu avea un cartonaș galben, de aceea l-am scos la pauză. Am văzut că existau unele discuții cu arbitrul și mi-a fost teamă să nu mai ia un cartonaș galben. Am vorbit cu el.

Budi trebuia să bată penalty-ul, dar a avut o discuție cu «Bizonul» și a decis să-l lase pe Gnohere să dea gol pentru a ieși golgeter (nr. are 14 goluri în campionat, locul 1). Așa mi-a spus Budi", a declarat Dică la Look TV.

Antrenorul de la FCSB spune că fundașul Ionuț Larie va fi primul jucător care va pleca de la echipă în vară: "Ionuț s-a antrenat cu noi și a făcut-o bine. A avut o discuție cu patronul, iar din vară e liber să plece. Acum e jucătorul nostru și eu am decis să-l bag în lotul de 18". 

"Alibec are contuzie de ieri de la antrenament și de aceea n-a făcut parte din lot" Nicolae Dică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
doggheart
doggheart  •  16 Aprilie 2018, 23:22

Titlul e scris de unul fara prea multa scoala...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează