FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică a dezvăluit dialogul avut la cald cu Gigi Becali: "I-am spus direct" + Cum a reacționat patronul: "Așa am încheiat discuția"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 20:13

Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB și dezvăluie dialogul pe care l-a avut aseară cu Gigi Becali, după înfrângerea cu CFR Cluj, 0-2.

"Eu l-am sunat pe patron aseară. I-am spus că n-a procedat corect față de mine. I-am spus că peste 2-3 ani o să mă sune să vin înapoi la Steaua. Mi-a spus să mă duc să capăt experiență și apoi ne vedem la Steaua. Mi-a spus că dacă voi avea rezultate bune, poate e posibil să mai antrenez Steaua. Așa am încheiat discuția de aseară", a declarat Dică la TV Telekom Sport.

Antrenorul a continuat: "Vreau să-i mulțumesc patronului că mi-a dat șansa să antrenez Steaua, un club mare. Îmi pare rău că am dezamăgit. Din păcate, n-am câștigat campionatul. Consider că Nicolae Dică la Steaua n-a luat bani, ci a adus bani".

Citește și:

Nicolae Dică, prima ieșire publică după demisia de la FCSB: "Eram hotărât de aseară să plec" + de ce nu și-a luat la revedere de la jucători

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (11)
123187238715178
Vasile Moescu  •  25 Decembrie 2018, 20:06

Becali, un samsar care cumpara si vinde fiinte umane ca in sclavagism. Un individ care crede , in marghilomania lui, ca banul face totul. Un individ care este lipsit total de morala, de bun simt . Cu un comportament de stapan , care nu a platit din banii lui nici un amarat de jucator, ci numai a imprumutat echipa de bani .Jucatorii care deservesc amarata aia de echipa U trait din ce au castigat din campionat si din cupele europene, de la el nimic. Mai are langa el un puscarias si o gloaba (samasar) care il alimentea za cu carne de tun. Imi pare rau de jucatorii care se aventureaza sa joace pentu el, de antrenorii care cad in plasa lor. Eu unul as boicota o asemenea grupare de *** Acesti jucatori trebuie sa stie ca munca si talentul lor este scump si nu poate fi cumparat de indivizi fara valoare morala precum becali.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

105177627189728
Dan Constantin Petre  •  24 Decembrie 2018, 16:03

Dica nu a fost antrenor, doar un instructor. Becali a fost cel care a adus jucatorii. Cand vedea ca as gresit il obliga pe Dico sa-i foloseasca pentru a putea sa-i vanda cu pret bun dar declara ziaristilor ca sunt slabi si n-au avut cautare. Dica n-a fost agreat de jucatori care stiau ca salariul si aprecerile sunt ale patronului. Becali este prea prost si nu pricepe ca l-a subminat. N ici Hagi nu s-a putut mentine si a plecat pentru a castiga titlul cu niste copii. Daca antrenorii ar avea un sindicat care sa-l boicoteze pe Becali s-ar ajunge la normalitates-ar

calinescu_
calinescu_  •  24 Decembrie 2018, 12:11

POZITIA SCLAVULUI CARE II MULTUMESTE LA STAPAN CA NU L-A OMORAT ....!!!!! DEZGUSTATOR ...!!!! DACA ERA OM DE CARACTER SI BUN CRESTIN , GIGI TREBUIA SA-I MULTUMEASCA SI SA-I PLATEASCA REZILIEREA ....!!!! ASA , SARMANUL DICA A MAI FOST UMILIT INCA O DATA ....!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează