FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică a mai pierdut doi jucători, iar improvizaţiile vor continua în meciurile următoare! Tehnicianul a primit și o veste bună

Articol de - Publicat luni, 29 octombrie 2018 09:04

Jakolis-Zlatinski-Filip-Roman. Aceasta a fost linia de apărare a FCSB-ului în ultimele 10 minute ale disputei cu Voluntari.

Se accidentase şi Planici, iar Dică, în lipsa soluţiilor, a apelat la improvizaţii SF. Şi va fi nevoit să o facă și în continuare fiindcă veştile sunt dintre cele mai proaste. Ovidiu Popescu a suferit o accidentare cruntă, ruptură a ligamentelor încrucişate, şi va fi out până în vara viitoare, iar la Planici e vorba despre o microruptură musculară şi va reveni abia după următoarea întrerupere a campionatului prilejuită de meciurile echipei naţionale.

Situaţia e realmente dramatică şi din cauză că pe lista indisponibililor sunt toţi jucătorii care pot evolua în centrul defensivei, pe flancul stâng sau în mijlocul liniei mediane. Singura veste bună pentru Dică ar fi faptul că în perspectiva Derby-ului cu Dinamo, de peste două săptămâni, sunt şanse destul de mari să fie recuperat unul dintre cei doi stoperi. Bălaşa a început alergările alături de echipă şi obiectivul staff-ului medical şi al preparatorilor e să-l aducă, la ora meciului cu rivala, în stare să poată juca din primul minut.

02 03

 Cum ar putea arăta echipa la meciul cu Astra, de duminică

Bălgrădean - R. Benzar, Nedelcu, L. Filip, J. Morais - Teixeira, Zlatinski - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Gnohere

"S-ar putea să ajung să intru şi eu să joc, la câte probleme cu accidentările avem! Chiar vorbeam cu MM şi îi ziceam că aş putea să joc şi eu, dar şi Viorel Tănase, că şi el a fost un foarte bun jucător de Liga 1. Din perspectiva greutăţii stau perfect, am acelaşi număr de kilograme ca atunci când m-am lăsat"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

"E un blestem ce ni se întâmplă. Cred că şi dacă aveam 8 fundaşi centrali, toţi ni s-ar fi accidentat. În zeci de ani de carieră nu am întâlnit o aşa situaţie! E vorba despre accidentări diverse, nu acelaşi tip ca să spui că e ceva legat de pregătire. Înfiorător ce se întâmplă! Vă imaginaţi că noi am terminat partida cu doi atacanţi fundaşi laterali şi cu doi mijlocaşi ca fundaşi centrali?!"
Mihai Stoica, director sportiv FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  29 Octombrie 2018, 14:05

Astia au inceput campionatul cu doi fundasi centrali si au ajuns la concluzia ca si daca aveau zece fundasi tot se accidentau toti fundasii. Cum poti debita asemenea tampenie?

andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Octombrie 2018, 13:25

cea mai buna veste popescu out,am scapat de el,proasta veste insa ca al stan si momcilovici lipsesc asa mult,cred ca preparatoru nu isi face treaba ,altfel nu ai cum

florar
florar  •  29 Octombrie 2018, 12:14
Postat de fcsbnuesteaua pe 29 Octombrie 2018, 10:46

nu vezi bah ca este fundas dreapta ...

Tu esti cu...dureri?Unde vezi tu asta?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează