FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică a rezolvat marea problemă a echipei! Nu se mai întâmplase de pe vremea lui Olăroiu

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 15:04

Nicolae Dică, antrenorul stelist, a rezolvat una dintre marile probleme ale FCSB: apărarea.

În actualul campionat, FCSB are încasate doar 8 goluri în 14 etape. O medie de numai 0,53 de goluri încasate pe meci! Fix aceeaşi medie s-a înregistrat în dreptul defensivei Stelei în sezonul 2005-2006, când Olăroiu a adus titlul în Ghencea.

Atunci, în cele 30 de etape, trupa din care făcea parte şi Dică a primit numai 16 goluri. A doua în clasament a fost Rapid, care a avut cu aproape 50% mai multe goluri încasate decât Steaua.

"Olăroiu e antrenorul din a cărui filosofie despre fotbal şi antrenorat aplic cel mai mult în ceea ce fac şi eu" a fost una dintre declaraţiile date de Dică după ce a fost instalat ca "principal" la FCSB.

Citește și: Sârbul Planici a ridicat apărarea roș-albastră la parametri formidabili!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
rumunek
rumunek  •  24 Octombrie 2017, 16:11

Statistica e frumoasa dar inselatoare. Eu inca tin minte ca Steaua incepea meciurile din campionat de la 0-1, pana sa vina Planici. In Europa s-au luat goluri de la toti adversarii, inclusiv Lugano, cu exceptia Lisabona. Ar mai fi Plzen la ultimul meci, dar inainte au dat vreo 3 in 2 meciuri in CL. E adevarat ca lucrurile par sa mearga intr-o dorectie buna, insa pana la organizarea din perioada Zenga - Olaroiu mai e mult. Atunci stateam linistit ca la adversar e 0, problema era sa dam noi macar 1.

sooos1ck
sooos1ck  •  24 Octombrie 2017, 17:09

Clar ca nu se intampla la fel, Craiova e echipa serioasa!

vladutz13
vladutz13  •  24 Octombrie 2017, 15:46

Statistici similare, nu inseamna neaparat si echipe similare.... se vede din avion ca FCSB are probleme mari defensive, nesincronizari uriase.... pai si cu Poli au scapat aia de cateva ori prin niste brese cat jumatate de teren. Insa echipa de acum este mult mai ofensiva, are foarte multi jucatori noi in atac, toti vor sa demonstreze, indiferent de tactica Steaua ataca tot meciul, adversarul are posesie mai mica si rezulta cifre bune defensiv. Asta e foarte bine pt campionat.... nu prea pentru cupele europene. Acolo nu ai cum sa te compari valoric cu echipele mari, poti compensa printr-o defensiva excelenta.... adica ce facuse Olaroiu (ce au facut si CFR si Urziceni in CL). Concluzia mea este ca probabil iau titlul in campionat, dar in cupele europene daca dau de o echipa tare o sa fie prapad (Bineinteles, Dica are cateva luni la dispozitie sa regleze treaba in aparare, cine stie, poate reuseste)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează