FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică a spus tot! Cu cine negociază FCSB, ce alte achiziții vrea și noul sistem de joc + Cum l-a enervat Alibec: "Asta mi-a zis. Nu-l mai primesc în lot nici dacă rămâne la noi!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 20:39

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, a vorbit în această seară despre transferurile pe care vrea să le facă la echipă, despre conflictul cu Denis Alibec, dar și despre faptul că vrea să implementeze un alt sistem de joc. 

" Vrem un fundaș central. Vara trecută, de exemplu, am urmărit 50-60 de fundași centrali. Acum trebuie să urmăresc din nou și să aleg.

Eu îi doresc pe Omrani și pe Nemec. Sunt discuții cu ei. Se așteaptă răspunsul cât mai repede. La Omrani se judecă și vom vedea ce va fi. Așteptăm să vedem și ce zice Nemec. Avem nevoie de 3 vârfuri.

Gnohere s-a operat după încheierea sezonului, nu am auzit de vreo ofertă pentru el. Orice jucător poate pleca dacă e o ofertă avantajoasă", a declarat Dică la TV Digi Sport.

...despre situația lui Denis Alibec: "Relația mea nu va mai fi cu el, oricum el nu va mai fi în lot dacă nu reușește să plece. N-a spus că sunt o pușcărie de antrenor. Dacă îmi spune asta, nu mă supăram pe el, știu cum vede el fotbalul, iar acest lucru nu putea fi adevărat. Mi-a spus că din cauza mea nu reușește să marcheze, m-am enervat și i-am spus că nu va mai juca.

Dacă Alibec va avea o ofertă, va pleca. Am rezolvat problemele cu Lovin (n.r. - impresarul lui Alibec), a greșit rău de tot. El știe cum sunt eu și și-a dat seama că a greșit. A vorbit greșit despre mine și filosofia mea. Știu cât fotbal urmăresc persoanele care mă critică pe mine. E mai greu dacă încep să mă critice". 

...despre schimbarea sistemului: "Îmi doresc să schimb, vreau să jucăm 4-3-3. Voi încerca să implementez acest sistem în meciurile de pregătire"

Cum ar arăta în acest moment FCSB în 4-3-3:

Bălgrădean - R. Benzar, Bălașa, Planici, Momcilovici - Nedelcu, Pintilii, Qaka - Man, Gnohere, Budescu*
*Budi pare cel mai afectat de schimbarea sistemului. E obișnuit să joace doar în centru, iar viteza nu-l ajută să se reprofileze în flanc. 

Vezi și: Schimbare uriașă la FCSB din sezonul viitor » Dică a anunțat în direct la TV: "Am vorbit deja cu Becali"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
2165838083702355
Robert Alexandru  •  07 Iunie 2018, 11:59

Dica + MiMi Stoica = Zero 0 0

ares2024
ares2024  •  07 Iunie 2018, 11:35

Bv dica,daca si tu te numești antrenor atunci .....A1 ce mai reprezintă ?

ray51
ray51  •  07 Iunie 2018, 10:36

Componenta acestui 4-3-3 propus mai sus, este inevitabil perdanta ! Nu sunt jucatori apti sa deseneze astfel.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează