FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică a spus tot! Cum discută primul "11" cu Gigi Becali: "De asta pare că îmi face echipa"  + Schimbarea cu care l-a supărat pe patron

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 19:59

Nicolae Dică a explicat cum decurge relația cu Gigi Becali. Antrenorul se apără: spune că patronul nu-i stabilește primul "11" și că Gigi spune echipa de start la TV doar după ce o află de la staff-ul tehnic. 

"În momentul când se termină meciul, a doua zi am o discuție patronul. Mă întreabă cum vreau să joc la următorul meci. Îi zic ce idei am și cam atât. În momentul când îi zic echipa, îi zic cam și ce se poate întâmpla și pe cine vreau să schimb.

Eu ce să fac dacă el vine apoi și spune echipa la TV? Asta nu înseamnă că îmi face echipa. Mie nu îmi convine chestia asta, dar nu am ce să fac! Nu îi pot interzice să vorbească.

Mai îmi spune câteodată dacă nu cred că e mai bine să joc cu altul. Și îi explic mai multe lucruri. El tot ce spune la TV spune după discuția cu mine și MM! Ce îi spunem noi, el aia spune la TV. De asta pare că îmi face echipa.

Am avut o discuție mai aprinsă acum un an despre un jucător la care el ținea mult să joace și eu nu prea. Dar atât! Uneori se supără că fac două schimbări la pauză. Sau una. Acum de exemplu s-a supărat că l-am scos prea devreme pe Zlatinski, chiar dacă apoi a venit la TV și a zis că nu îi place cum a jucat", a zis Nicolae Dică la TV Digi Sport. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
marius.bxl
marius.bxl  •  06 Septembrie 2018, 23:17

Du-te ba dica foame n-gat ca nu mai pupi tu steaua toata viatA. O sa regtreti ca esti un simplu sclav umil

roadghost
roadghost  •  06 Septembrie 2018, 22:56

Este 10.55 pm...in 5 min Dica va iesi brusc din ceas si va anunta ora fixa, intors fiind in prealabil cu cheia de beastmaster Gigi

1198766430181192
Abigail Laslas  •  06 Septembrie 2018, 22:50
Postat de indolentu pe 06 Septembrie 2018, 22:15

ai pus mina pe alea 52 si cu giocarii 54 aia ie biblioteca ta sibiene si nu mai da vina pe huaieiu ala obosit

Btw Huaeiu asta tocma ce-a luat la IFA premiul pentru ăl mai tare smartfon. Țîc!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează