FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - FCSB 1-3

Dică a tras concluziile după victoria de la Botoșani! Ce s-a întâmplat cu Benzar + de ce e supărat

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 22:16

Nicolae Dică e mulțumit de punctele câștigate de echipa sa pe terenul Botoșaniului, scor 3-1. A vorbit despre accidentarea lui Benzar și a comentat și suspendarea lui Junior Morais. 

"A fost o partidă grea. Mă așteptam la asta. Botoșani e o echipă ofensivă care joacă foarte bine de când a venit Ciobotariu. Ne-a pus probleme azi. Prima repriză a fost foarte bună, puteam marca 4-5 goluri.

A doua repriză a fost una mai slabă, nu am mai avut posesia din prima repriză, nici ocazii prea multe. Golofca și Fabbrini ne-au pus probleme în duelurile 1 contra 1. Totuși îmi felicit băieții pentru că am reușit să fim la egalitate cu CFR".

...despre Benzar: "A avut probleme cu stomacul înaintea meciului. Chiar a plecat mai repede de la încălzire pentru a merge la toaletă. Din acest motiv a fost schimbat la pauză".

...despre CFR: "Îmi doresc ca Viitorul să facă un meci bun și să bată CFR. Sper să fie un lucru pozitiv revenirea pe Arena Națională. Suntem învățați cu acel stadion. Sper ca fanii să vină lângă noi"

"Păcat că ne lipsește Junior Morais la meciul următor. Dar pot spune că sunt obișnuit. La fiecare meci am ba accidentați, ba suspendați" Nicolae Dică la Look

Citește și: 

VIDEO + FOTO 7 din 7 » FCSB bate iar la Botoșani, scor 3-1 și o egalează pe CFR în fruntea Ligii 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
red_dogs_united
red_dogs_united  •  17 Decembrie 2018, 08:27
Postat de bridges pe 17 Decembrie 2018, 07:32

Vedeta de 30 mil nu s-a vazut deloc. Probabil ca era in tribune cu impresarii, aia care se bat pe el.

Care 30?? 100 de milioane.. Nu-l da Gigi asa ieftin. Si da, in tribuna erau seicii de la ManCity si PSG. Venisera special pt Man, Morutan, Tanase si Mbappe Coman. Acum sa vedem cum se inteleg, cine ia pe cine.. In orice caz, Gigi are 400 de milioane de euro asigurati. :))))

bridges
bridges  •  17 Decembrie 2018, 07:32

Vedeta de 30 mil nu s-a vazut deloc. Probabil ca era in tribune cu impresarii, aia care se bat pe el.

cristi_oase
cristi_oase  •  17 Decembrie 2018, 06:18
Postat de Roberto Baggio pe 17 Decembrie 2018, 00:54

BLAT ORDINAR, PUSCARIASILOR !!!

*** stai calm .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează