FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

Dică atacă înainte de Astra - Dinamo » De ce s-a enervat antrenorul FCSB

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 februarie 2018 14:23

Nicolae Dică a răbufnit la conferința de presă de azi și simte că FCSB e victima unei coaliții a celorlalte echipe din Liga 1. 

Concret, tehnicianul stelist e deranjat de declarațiile lui Edward Iordănescu, antrenorul Astrei, care a declarat în cursul acestei săptămâni că ia în calcul varianta de a menaja mai mulți titulari în perspectiva meciului cu Dinamo din această seară.

"Am văzut și eu declarațiile unor conducători. Mi-ar plăcea și mie ca unii să le zică fotbaliștilor, înaintea meciurilor cu Steaua, să nu se omoare, să nu ia cartonașe, ca să nu fie suspendați. Când joacă împotriva noastră, echipele au altă atitudine decât atunci când întâlnesc alte formații.

Am văzut că li s-a cerut jucătorilor de la Astra să nu ia cartonașe cu Dinamo ca să fie folosiți în etapa urmatoare, în play-off. La meciurile cu noi nu contează, pot să aibă și câte 15 cartonașe, că tot îi bagă în teren", a declarat Dică.

Vezi și: Lovitură pentru casele de pariuri?! Gazeta oferă un răspuns la marea enigmă înainte de Astra - Dinamo

 Reacția lui Dică, după ce Becali a anunțat că iese din fotbal: "Cum îl fac să se răzgândească" + Răspuns pentru Enache: "De ce nu mi-ai zis?"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
sexilian
sexilian  •  24 Februarie 2018, 17:39

calm dutedica ,stii ca tu esti BRELOC,superi superiorii...........

mosvasile
mosvasile  •  24 Februarie 2018, 17:32

Mai Nicusoare,daca taceai baiat simpatic ramaneai!Lumea te compatimeste stiindu-te ca esti nevoit sa faci pe secundul *** ala, care sta pe banca langa tine si care cica este "manager general"!Ce vedem noi?Ca el sare primul,ca el da din maini,ca el vorbeste pe toate posturile-cand e de bine-si ca te lasa pe tine-cand e de rau!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  24 Februarie 2018, 17:30

De ce nu i-ati batut voi in meciul direct atunci?? Acuma ce faceti, puneti presiune pe Astra ca sa faca ei ce voi n-ati putut? Eu sper sa se califice Iasul, iar nasul sa ramana in playout, sa fie o omenie mai putin in playoff!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează