FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică, blocat din drumul spre FCSB? Becali îl vrea, dar SCM Pitești se opune » Reacția clubului

Articol de GSP - Publicat luni, 15 mai 2017 14:35

Laurențiu Reghecampf a plecat le la FCSB, iar Gigi Becali a anunțat că Nicolae Dică va fi noul antrenor al echipei.

Dică este sub contract cu SCM Pitești, echipă pe care a promovat-o în Liga a 2-a. Clubul a emis un comunicat prin care anunță că înțelegerea cu Dică expiră în 2018 și că FCSB trebuie să achite clauza de reziliere, dacă îl vrea pe tehnicianul de 37 de ani.

"Clubul În urma informațiilor din ultimele zile apărute în presă privind posibilele negocieri dintre antrenorul principal al echipei noastre, Nicolae Dică și FCSB pentru postul de antrenor al grupării din Capitală, conducerea SCM Pitești are de făcut următoarele precizări:

Nicolae Dică se află sub contract cu clubul nostru pînă la data de 30.06.2018. Pînă în acest moment nu am fost informați de către acesta privind posibilele negocieri pe care le-ar purta cu FCSB pentru postul de antrenor.

Conform înțelegerii actuale, în contractul dintre cele două părți, există și o clauză de reziliere. În eventualitatea în care Nicolae Dică ar putea ajunge la o înțelegere cu altă echipă, acesta va putea pleca numai după ce își va încheia relațiile contractuale cu SCM Pitești.

În acest moment, Nicolae Dică se află încă sub contract cu clubul nostru și se ocupă de pregătirea ultimelor două partide pe care care echipa le mai are de disputat din acest retur de campionat" comunicat Dragoș Adrian Șerban, director SCM Pitești

Citește și: Nici nu a venit și au început ordinele! Becali l-a luat tare pe Dică și a povestit totul în direct la TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ottobraun
ottobraun  •  15 Mai 2017, 16:50

va plati ca si la Brasov! Huooo Rusineee FRF/LPF au fost depunctate CFR,Poli pentru datorii mai mici!

its1134
its1134  •  15 Mai 2017, 15:53

Mulțumim SCM Pitești!

timm
timm  •  15 Mai 2017, 15:40

Plateste gigi taxa de reziliere.:)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează