FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică e ținta tuturor! » Atacat constant, tehnicianul e vânat din toate părțile

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 11:59

Nicolae Dică nu e menajat de restul antrenorilor, Marius Șumudică și Dan Petrescu îl atacă frecvent pe tehnicianul FCSB în ultima perioadă. 

Aflat pe primul loc în Liga 1, calificat în "optimile" Cupei României și deja ajuns în primăvara europeană cu FCSB, Nicolae Dică e mai mult criticat decât lăudat! Ultimul dintre cei care au sărit la gâtul antrenorului de 37 de ani este Marius Șumudică.

"FCSB e echipa națională a României. Orice antrenor care era la Steaua, cu lotul pe care-l are și în grupa în care a nimerit, putea să ajungă foarte ușor în primăvara europeană. Dică e un antrenor în devenire deocamdată.

Nu a demonstrat absolut nimic și cred că ar trebui să fie puțin mai cenzurat în ceea ce privește declarațiile! La Steaua un singur om poate rezolva situația. El e Gigi Becali. Și vă mai spun ceva! Pe Steaua nu o voi antrena niciodată, fiindcă Steaua a fost dușmanul vieții mele și așa va rămâne. Dar FCSB nu știu, mă gândesc", a spus antrenorul lui Kayserispor.

Șumudică nu este primul antrenor care-l înțeapă pe Dică de când acesta a semnat cu roș-albaștrii. Primul a fost Dan Petrescu, care a pus presiune pe Nick chiar înaintea meciului direct din L1:

"E posibil să ajungă oriunde în Europa, la ce lot au. În opinia mea, pot să ajungă şi în finală, pot să o şi câştige. Au un lot foarte puternic. Pot juca pe pe două fronturi fără probleme! Cred că pot câștiga Europa League". "Bursucul" a revenit în urmă cu câteva zile asupra declaraților, dar nu și-a schimbat ideea: "Eu când am zis că Steaua e favorită, toţi au zis că nu e adevărat. N-am pus nicio presiune, e realitatea".

"Peste tot sunt antrenori geniali, doar eu sunt slab, la Steaua nu e antrenor! Chiar dacă sunt eu un antrenor slab și fără personalitate, iată suntem acolo, sus"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
485809194904413
Costel Tudor  •  11 Noiembrie 2017, 21:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

522906687858661
Nicolae Dumitru  •  11 Noiembrie 2017, 18:35

GSP-istilor !!!!!!!!!!!!!! Va spun acum fara ocolisuri ca sunteti niste pupincuristi> In toate nesajele de azi ma contracarati si imi eliminati niste exprasii care nu trebuiau scoase din context. Ca sa fiu clar, daca ma scoteti sau nu din context, *** Direct fara ocolisuri. Am vrut sa fiu domn dar nu am cu cine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

522906687858661
Nicolae Dumitru  •  11 Noiembrie 2017, 17:48

*** DE GSP-ISTI!!!! In comentariul meu m-am referit la Gigi CU PRIVIRE LA DAT CU CAPUL., nu stiu unde !! nu la Dica >. De ce ma corectati cum vreti voi? *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează