FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Dică, fără 4 titulari în primul meci din 2018! Cum va arăta primul "11" al FCSB în meciul cu Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 februarie 2018 09:11

FCSB va juca azi, de la ora 20:45, în primul meci oficial din 2018, contra celor de la Gaz Metan. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV DigiSport, LookTV și TV Telekom Sport.

Pentru meciul de azi, antrenorul Nicolae Dică nu va putea miza pe mai mulți jucători de bază. Florinel Coman și Harlem Gnohere sunt accidentați, iar fundașii Mihai Bălașa și Bogdan Planici sunt în continuare accidentați și nu intră în vederile tehnicianului.

În plus, nici Denis Alibec nu va fi titular, după ce a acuzat mai multe probleme medicale în timpul cantonamentului din Spania. În poarta celor de la FCSB va sta Andrei Vlad.

Echipa probabilă FCSB: A. Vlad - R. Benzar, V. Găman, Larie, Momcilovici - Pintilii, Nedelcu - Man, Budescu, Teixeira - Fl. Tănase
Rezerve: Stăncioiu, Alibec, L.Filip, J.Morais, Ov. Popescu, Cr. Tănase, Enache

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  03 Februarie 2018, 17:21
Postat de haideusicfr pe 03 Februarie 2018, 15:14

Sa va bata gazul ma nesimtitilor!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  03 Februarie 2018, 17:11

primul 11 al Gazului de ce nu l-ati scris ??? Numa buCURestiu vostru conteaza, noi astia din provincie nu contam?? las ca va incurca gazu de nu luati titlu cal ia CFR ...si tragem sal ia ungurii mai bine decat voi, *** de la capitala...mai bine unguriii....desi nici pe aia nui suport...dar asta doar din cauza ca numa (pe echipa ce o sa piarda cu LAZIO in ambele manse) o mediatizati.....pe restul nu dati 2 bani!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

104044213749022
Alexandru Dumitru  •  03 Februarie 2018, 16:31

Gazul o sa dureze foarte mult de la distanță si o sa castige! Aici vedeti prima data!;)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează