FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică îl învață pe Teja cum să se comporte cu un jucător de bază: „Eu am lucrat foarte bine cu el”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 martie 2019 14:36

De la venirea lui Ioan Hora la FCSB, Harlem Gnohere (31 de ani) a pierdut locul de titular și joacă tot mai puțin pentru formația antrenată acum de Mihai Teja.

Nicolae Dică, antrenorul roș-albaștrilor din prima parte a campionatului, a explicat cum trebuie să se comporte orice tehnician cu atacantul francez ca acesta să dea randament maxim.

„Mie mi-a plăcut atitudinea lui. A intrat, a făcut presiune, a dat pas de gol, a alergat, nu a părut că e un jucător care e golgheterul echipei şi nu dă totul pentru echipă. Nu, mie mi s-a părut că a intrat şi a dat totul pentru echipă.

Într-adevăr, e un jucător cu care dacă vorbeşti, dacă îl bagi mai mult, îţi dă randament mai bun. Eu am lucrat foarte bine cu el.

Chiar dacă în prima perioadă nu a fost titular, acum, în acest campionat a fost titular meci de meci. E un jucător important, căruia dacă îi dai încredere şi vorbeşti cu el, din punctul meu de vedere a făcut ce îi ceream”, a declarat Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

dica gnohere

11 goluria marcat Gnohere în 21 de meciuri în Liga 1 pentru FCSB

 Citește și:

Mihai Teja e cel mai slab antrenor roș-albastru din ultimii 40 de ani! Lucruri nemaivăzute de când Iordănescu și Liță Dumitru erau jucători

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează