FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Dică, incomodat de ultimele mutări ale lui Becali: "Îmi este foarte greu" + anunță schimbări importante pentru meciul cu Viitorul

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2018 12:46

Nicolae Dică, antrenorul FCSB-ului, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciul din campionat cu Viitorul, care va avea loc duminică, de la ora 21:00. Tehnicianul roș-albaștrilor anunță noi modificări importante în echipă, la fel cum s-a întâmplat și etapa trecută, cu Sepsi. 

"Va fi un meci greu cu Viitorul. Întâlnim o echipă tânără, ambițioasă, o echipă cu care mereu am avut meciuri grele. Știu cât de motivați sunt cei de acolo cu Steaua, cred că va fi o partidă foarte grea. Viitorul joacă ofensiv și are jucători buni, care de la mijloc în sus pot face diferența. Trebuie să fim foarte concentrați pentru acest joc.

Vor fi schimbări în echipă pentru că peste 4 zile avem un meci important, returul cu Rapid Viena (n.r. 1-3 în tur). A fost o încărcătură mare la Viena și ne așteaptă un retur infernal, în care să dăm totul pentru a obține calificarea", a declarat Dică. 

zlatinski nu debutează mâine

Antrenorul de 38 de ani a comentat și venirea lui Hristo Zlatinski la echipă și recunoaște că e incomodat de numeroasele transferuri făcute după începerea sezonului. 

"Zlatinski a jucat foarte bine la Craiova, e un jucător cu experiență. Azi a făcut primul antrenament, sper să ne ajute cât mai mult. Nu va juca în meciul cu Viitorul, nu e legitimat încă, din ce am înțeles.

Nu mi-e ușor când vin jucători după ce a început sezonul. Trebuie să fac totul pentru a-i integra pe toți jucătorii cât mai repede. Asta s-a întâmplat și anul trecut, au venit jucători pe parcurs și antrenorului îi este foarte greu. Avem jucători foarte tineri în lot, dar doream să avem și jucători cu experiență, iar cei care au venit sunt bineveniți.

Nu cred că Gigi va mai aduce 5-6 jucători. Poate că în iarnă, dacă nu va fi mulțumit de unii, va aduce alți jucători. Momentan avem doi fundași centrali de meserie, dar mai sunt jucători care pot evolua pe acest post", a declarat Dică, la conferința de azi.

Vezi și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
840249752763604
Claudiu Mosoiu  •  26 August 2018, 00:10

Daca este asa de greu.........de ce nu pleaca???. Banul este ochiul dracului penal. Se plange ca o baba ca este greu, dar daca era la alta echipa, fara o gramada de jucatori transferati pe salarii mari, ce mai zicea atunci....ca este imposibil????. Antrenor de liga a II-a. fcsb (faci ce spune becali) isi merita antrenorul.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  25 August 2018, 18:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  25 August 2018, 18:16

Dica minte mica , antrenor ***,PATRONU* FACE ECHIPA.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează