FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică le de o veste uriașă fanilor FCSB: "Va fi la echipă după pauză competițională"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 09:26

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre situația de la echipa roș-albastră și le-a dat o veste bună fanilor.

Dică a anunțat că fundașul stânga Marko Momcilovici, 31 de ani, are mari șanse să revină în echipă după pauza competițională datorată de meciurile României în Liga Națiunilor (11 octombrie cu Lituania, 14 octombrie cu Serbia). Momcilovici a suferit o ruptură musculară la meciul tur cu Hajduk Split, 0-0, de pe 9 august.

"Avem trei jucători accidentaţi şi ne va ajuta perioada următoare. Sperăm să recuperăm măcar unul dintre ei. Cele mai mari şanse de a reveni la echipă le are Marko Momcilovici", a declarat Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

Astfel, Momcilovici ar putea fi teren la meciul CSU Craiova - FCSB, care este programat duminică 21 octombrie. Revenirea lui Marko Momcilovici ar rezolva o problemă importantă la FCSB, sârbul urmând să intre în centrul defensivei echipei roș-albastre, alături de Bogdan Planici. Astfel, Junior Morais va reveni pe poziția de fundaș stânga.

 Citește și: Evaluarea lui Dică a venit cu 3 etape mai devreme! Anunț clar despre viitorul antrenorului de la FCSB 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează