FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CHIAJNA 0-1

Dică le răspunde fanilor care i-au cerut să plece de la FCSB: ”Nu-mi dau demisia! Sunt puternic, duc”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 23:16

Nicolae Dică le-a răspuns suporterilor care la finalul meciului pierdut de FCSB în fața Concordiei Chiajna, scor 0-1, i-au cerut demisia.

”Am întâlnit un adversar care s-a apărat foarte bine. În ultimii 25 de metri n-am fost rapizi. Sunt doi-trei inși care de la începutul jocului tot vorbesc, nu mă interesează ceea ce spun. Sunt puternic, duc. Așa am fost și ca jucător. Eu am o muncă pe care o fac. Demisia nu mi-o voi da. Dacă decide conducerea clubului, atunci OK.

Nu am jucat bine azi, n-am făcut ce trebuia și am pierdut acest joc. Nu trebuie să-mi caut alibi acum. Suntem pe primul loc, aveam moral bun și trebuia să păstrăm distanța de 4 puncte față de rivali. Jucăm de atâtea meciuri numai în deplasare, clar că nu e un lucru bun. Vom vedea ce va fi”, a declarat Dică la Look Sport.

”Trebuia să câștigăm azi. Cei de la Chiajna nu ne-au surprins cu absolut nimic. Știam că așa se vor apăra” Florin Tănase, atacant FCSB

Citește și: Gigi Becali a găsit doi vinovați după meciul pierdut cu Chiajna: ”Ei nu merg”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
titiduru22
titiduru22  •  08 Octombrie 2018, 17:25

Dica nu-i lasa !

rjka
rjka  •  08 Octombrie 2018, 12:16

Au ajuns becalioti sa-l critice pe dica ,cand iei au uitat sa mai treaca pe la stadion binenteles iei sunt suporteri de rezultat ,samntari lui gigi nau nici o treaba cu fenomenul necuvantatoarele striga cum ai dirijeaza gigi daca gigi zice ca dica e bun hop si ei la fel , daca gigi al critica pe dica e cel mai rau antrenor , becaliotilor luatil pe gigi si duceti-va in somalia si acolo sa ramneti .

2234224493513191
Ionas Dumitru  •  08 Octombrie 2018, 12:12

Cum să pleci rărăitule să lasi ciolanu ptr mine ai fost 0 ca jucător,0 ca antrenor esti varză mai baiatule dute si lasăne că inebunesc cu discursurile tale.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează