FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB 0-0

Dică nu-l iartă pe Alibec după ieșirea nervoasă din meciul cu Voluntari: "Acest comportament nu e caracteristic unui jucător profesionist"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 22:41

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, a vorbit despre remiza reușită de echipa sa cu FC Voluntari, 0-0. Antrenorul stelist a comentat și criza de nervi a lui Alibec din finalul meciului. 

"Am făcut un meci bun în multe momente din joc, dar am suferit la finalizare. Noi am avut mai multe ocazii de a marca decât adversara, dar am suferit în ultimii 30 de metri. 

Întrebați-l pe Alibec de ce are aceste ieșiri. Voi avea o discuție cu el și vom vedea ce se va întâmpla în viitor. Aceste comportament nu este caracteristic unui jucător profesionist.

Toate meciurile sunt grele, trebuie să începem să pregătim meciul cu Beer Sheva, ne așteaptă o deplasare foarte grea", a declarat Nicolae Dică, la Look TV: 

Citește AICI cronica partidei FC Voluntari - FCSB 0-0

AICI poți urmări cele mai importante faze din partida FC Voluntari - FCSB 0-0 

Nici patronul Gigi Becali nu l-a menajat pe Alibec. Detalii aici!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
699077510215282
Tudor Chirea  •  14 Octombrie 2017, 09:17

Baladica este cel mai bun antrenor!

minell73
minell73  •  14 Octombrie 2017, 08:02

Din pacate,Dica nu are niciun cuvant de spus la echipa. Tocmai de aia jucatorii nu fac ce zice el. Pe Alibec,doar Sumudica il mai poate resuscita. In alta ordine de idei,majoritatea "vedetelor" din Romania,stau doar prin carciumi,se tatueaza pe tot corpul de zici ca sunt serpi,sunt mari machitori,insa cu fotbalul nu au nicio treaba. Ne miram de ce atunci cand dam cu ochii de echipele straine,suntem zero barat. Asa tara,asa sport,asa conducatori....asa oameni.

1103412569685798
Grigoriu Laurentiu  •  14 Octombrie 2017, 00:19

Corect.Dica mai are mult ca sa fie antrenor Are calitati, dar iti trebuie si experienta

Vezi toate comentariile (6)
Comentează