FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER RATAT

Dică nu regretă că FCSB a ratat transferul lui Nedelcu: "Nu era benefic pentru noi"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iulie 2017 09:48

Nicolae Dică nu regretă ratarea transferului lui Nedelcu, având în vedere că mijlocașul de 20 de ani a fost cel care s-a opus mutării.

Tehnicianul roș-albaștrilor este de părere că în aceste condiții, a fost mai bine că jucătorul nu a ajuns la FCSB.

"A fost decizia lui să nu mai vină. Noi nu putem obliga un jucător să vină la Steaua. Când un jucător nu-și dorește să ajungă la Steaua, înseamnă că e mai bine să nu vină.

Atunci când vii cu inima strânsă, când doar clubul își dorește, nu este în regulă. Nu era benefic pentru noi dacă el venea cu inima strănsă", a spus Dică în cadrul unei conferințe de presă susținute la finalul cantonamentului din Olanda, citat de TV Digi Sport.

Transferul lui Nedelcu de la Viitorul la FCSB a picat în ultimul moment, din cauza faptului că fotbalistul nu a mai dorit să plece la echipa antrenată de Dică.

Becali era dispus să plătească 1,5 miloane de euro către Viitorul, iar fotbalistul ar fi primit 20.000 de euro ca primă de instalare. În primii doi ani, Nedelcu ar fi primit 12.000 salariu lunar, 13.000 în al treilea an, 14.000 în al patrulea și 15.000 în al cincilea.

"Oferta Stelei fusese acceptată de noi. Mai departe nu știm ce s-a întâmplat. Avem nevoie de bani, dar nu putem obliga un jucător să semneze cu un alt club, dacă el nu-și dorește. Probabil că el a avut câteva dubii dacă nu a mers până la capăt" Cristian Bivolaru, director general Viitorul

1.000.000 €este cota lui Nedelcu, potrivit transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
juanitto86
juanitto86  •  08 Iulie 2017, 16:15

Ce sa zica si vulpea

1618597915124142
Alexandru Chis  •  08 Iulie 2017, 15:44
Postat de Cristian Gherasim pe 08 Iulie 2017, 12:59

Morutan de la Botosani cu siguranta ar fi o afacere buna pentru Steaua.Avand in vedere ca sunt stelist de mic dar si botosanean m-as bucura enorm sa vad ca acest fotbalist promitator ar juca la echipa mea de suflet.La fel spuneam si de Ngadeu , unul din cei mai mari fundasi care joaca in Europa ,ca era bine sa fie transferat de Steaua.

N'Gadeu nu a ajuns la FCSB din cauza lui MM care l-a sfatuit prost pe Becali. De fapt MM nu este la primul "sfat prost", el opunandu-se si transferului lui Larie acum doi ani. Ironia sortii a facut ca acuza care i-a adus-o lui Larie, precum ca ar fi alcoolic - desi nu era nimic adevarat - sa fie motivul pentru care FCSB "s-a dat in stamba" chiar in deplasare la un meci de E.L., motivul fiiind... chiar MM! Cat despre Morutan, desi pretul este cam mare, parca s-ar merita sa riste Becali.

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  08 Iulie 2017, 14:53

Prepotenta caracteristica,nu prinde nici tulburelul,nu paltonul...:))))...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează