FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică primește lovitură după lovitură » Încă un fotbalist important i s-a accidentat

Articol de GSP - Publicat marti, 25 septembrie 2018 10:25

FCSB pare să fie într-o criză de fundași. După accidentarea lui Momcilovici, roș-albaștrii au probleme acum și cu Mihai Bălașa (23 de ani).

Fundașul central e suspect de leziune a meniscului de la genunchiul drept și urmează să se stabilească numărul zilelor de pauză, anunță TV Digi Sport. Bălașa va efectua un RMN și atunci va afla cu exactitate cât va dura recuperarea.

Alături de Planici în centrul defensivei la meciul din Cupa României, cu Unirea Alba Iulia, de joi, va sta Junior Morais, care a mai jucat pe acea poziție. Același cuplul de fundași centrali ar putea fi folosit și în campionat dacă Bălașa va trebui să stea mai multă vreme pe tușă.

În locul lui Morais în centrul apărării mai pot juca Lucian Filip și Dragoș Nedelcu, care sunt la bază mijlocași centrali.

Citește și:  Becali a trecut la Salomao: "Cel mai bun mijlocaș din România!" » Peste 3 luni dinamovistul e disponibil pentru FCSB

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  25 Septembrie 2018, 11:55

De vină e *** de la călăraşi care l-a întors scurt pe Bălaşa, noroc că a dat în bară. Noi îi dorim însănătoşire grabnică !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează