FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică s-a făcut rău: "Rednic să se ducă la Dinamo, că acolo nu mai sunt performanțe!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 13:09

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a avut o reacție vehementă la conferința de presă, la adresa lui Florin Bratu, tehnicianul lui Dinamo, și a lui Ciprian Marica, care au declarat că Mircea Rednic ar fi o variantă bună pentru banca echipei roș-albastre.

"Am văzut ce au declarat Bratu și Marica. Au spus că Rednic ar fi bun la Steaua, că ar face performanță. Rednic ar fi mai bun la Dinamo, că acolo a făcut el performanță. Cunoaște și clubul și ar fi potrivit. Să se ducă acolo, că Dinamo nu a mai avut performanțe în ultimii ani. M-au deranjat declarații, pentru că sunt colegi de-ai mei. Puteau să spună «Steaua are antrenor. Vom vedea din vară ce va fi».

Eu am dus echipa asta în primăvara europeană și mă bat pentru câștigarea campionatului. Mi-am îndeplinit un obiectiv, calificarea în grupele unei competiții europene, și-l pot îndeplini și pe al doilea. Atât timp cât am fost adus aici și am rezistat, înseamnă că cei din club au încredere în mine", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă.

  • FCSB - CSM Poli Iași se joacă duminică, ora 20:45. Meciul este în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Gazeta a anunțat în exclusivitate informația că Becali l-a sunat pe Rednic să o preia pe FCSB: detalii AICI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
zizu
zizu  •  30 Martie 2018, 20:56
Postat de Eugen Qy pe 30 Martie 2018, 20:09

Aha, din punctul tau de vedere Sibiul e sat ! Am inteles ....

corect....nu numai hermanstadul v a tras o ...campionilor!

10202925648180625
Eugen Qy  •  30 Martie 2018, 20:09
Postat de zizu pe 30 Martie 2018, 18:04

vorbeai de hermanstad?

Aha, din punctul tau de vedere Sibiul e sat ! Am inteles ....

zizu
zizu  •  30 Martie 2018, 20:02
Postat de foresta1 pe 30 Martie 2018, 19:20

Bai sustinator de franciza, va ascundeti neputinta cu atacuri de 2 bani. Mi-ar fi rusine sa sa deschid gura in locul vostru.

*** de marica si mergeti unde a intarcat mutu iapa cu tot cu becali! eventual la TAS sa l mai duceti pe hagi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează