FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică s-a interesat de Moruțan după eșecul de la U19: "E doar începutul carierei lui"

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 13:14

Nicolae Dică spune că a avut o discuție cu portarul Andrei Vlad și s-a interesat de Olimpiu Morțan după ce naționala U19 a României a ratat calificarea la EURO 2018 în ultimele minute ale meciului cu Ucraina U19, scor 1-2.

"Vlad a venit a doua zi, l-am încurajat, e doar un copil. Trebuie să gândim pozitiv, că acolo sunt jucători care pot evolua în echipa mare. Sunt jucători talentați și valoroși.

Important e pentru Moruțan acum să treacă peste acel moment pentru că e un jucător de calitate și de caracter. M-am interesat de el. E doar începutul carierei lui. E posibil să mai aibă anumite momente grele", a declarat Dică în cadrul unei conferințe de presă.

Andrei Vlad făcuse un meci bun cu Ucraina U19 până la primul gol al ucrainenilor, când a ieșit aiurea pe o centrare, în timp ce Olimpiu Moruțan a marcat, iar după gol și-a dat tricoul jos și a fost eliminat.

Moruțan a fost transferat deja de FCSB, însă a fost lăsat să joace la FC Botoșani până în vara acestui an.

"E foarte bine că CSA Steaua - Academia Rapid se va juca pe Arena Națională. Să vedem câți suporteri vor fi la acel meci" Nicolae Dică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează