FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA 1-3

Dică s-a rupt şi ratează finala!

Meciul de la Cluj ar putea fi ultimul pentru Dică în tricoul Stelei
Meciul de la Cluj ar putea fi ultimul pentru Dică în tricoul Stelei

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 21 mai 2011 22:57

Atacantul de 31 de ani e suspect de ruptură la gambă şi, mai mult ca sigur, va rata meciul de miercuri cu Dinamo

Steaua a cîştigat cu CFR, dar a pierdut un om de bază pentru marea confruntare cu Dinamo, de miercuri, din finala Cupei României. Dicanio a fost înlocuit la pauza partidei, iar accidentarea sa este una dintre cele mai serioase. Atacantul de 31 de ani este suspect de ruptură la gambă, ceea ce înseamnă că va absenta în ultima partidă a sezonului!

Dicanio a părăsit şchiopătînd vizibil arena din Cluj şi abia îşi putea ascunde durerea. "Nu-mi vine să cred cît pot fi de ghinionist! E incredibil ce mi s-a întîmplat! Abia aşteptam acest meci cu Dinamo!", a fost auzit atacantul de 31 de ani vorbind cu colegii săi care încercau să-l încurajeze. Mihai Stoica a confirmat şi el că accidentarea unuia dintre cei mai importanţi oameni ai roş-albaştrilor l-ar putea face pe acesta să rateze finala cu Dinamo: "Din păcate, problema lui Dică este una extrem de gravă!". Dică va face azi sau mîine un control medical amănunţit pentru a se vedea cît de gravă este leziunea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
gio1
gio1  •  22 Mai 2011, 11:00

Decit sa se "rupa" Dica, mai bine-i facea burdujan sau galamaz lui MM fisuraANALA !

liverpool73
liverpool73  •  22 Mai 2011, 10:11

exclusiv ?doar voi stiti ca s-a accidentat Dica , cand a vazut toata lumea in timpul meciului...faceti presa de calitate sau lasati-ne!!

nocturna
nocturna  •  22 Mai 2011, 08:25

televiziunile bucurestene au revenit la normal , au scapat intregi din ultimul cutremur , bulinele rosi cu nr. 4-5-6 au ramas in europa . au sacrificat arbitrajul ,federatia , liga ,dna-ul ,circul mediatic ptr. a ocupa locuri secand hand . au ajuns de rasul campionatelor puternice din europa si au reusit sa atraga interesul ziarelor importante din toata lumea. au reusit sa deschida o sectie speciala la tas care sa aplice regulamente speciale ptr.romani . dar acestia sunt neputinciosi ptr.ca au primit mai multe traduceri diferite a aceluiasi regulament si in cazul acesta nu pot schimba nici o hotarare a comisiilor frf . au reusit ca ptr.viitor sa nu mai dea toate meciurile la tv ......

Vezi toate comentariile (6)
Comentează