FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dică se judecă la LPF cu ardelenii de la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 februarie 2011 13:12

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF va judeca astăzi memoriul făcut de Nicolae Dică împotriva clubului CFR Cluj, ardelenii avînd o datorie de 30.000 de euro la atacantul de 30 de ani.
Revenit la începutul anului în Ghencea, fostul vîrf al vişiniilor are de încasat primele pentru îndeplinirea obiectivelor în 2010 (cîştigarea campionatului şi a Cupei României alături de CFR).

De la ora 15:00 membrii Comisiei vor decide şi dacă jucătorii Hugo Alcantara, Yssouf Kone, Boris Peskovic şi Anselmo Ramon Herculano vor deveni liberi de contract.

 

"Probabil trebuia să se facă loc altor jucători, mai sînt şi comisioanele unora şi tot felul de interese care n-au legătură cu performanţa. Nu vreau să spun mai mult, lucrurile astea sînt cunoscute în vestiarul lui CFR" declara Alcantara în momentul în care a aflat că nu mai intra în calculele campionilor de la echipa feroviară.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
lucell
lucell  •  08 Februarie 2011, 14:40

pai sa fie numai jiji tzepar?:)))

yelloweyedemon
yelloweyedemon  •  08 Februarie 2011, 13:18

parca kone semnase cu valerenga:))..cum a semnat daca nu e declarat liber ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează