FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS MIOVENI 3-0

Dică şi-a băgat lanterna în ochi! » Fostul jucător al CFR-ului le-a deschis ardelenilor calea spre victorie

Nicolae Dică a marcat în propia poartă în meciul cu CFR Cluj
Nicolae Dică a marcat în propia poartă în meciul cu CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 03 decembrie 2011 11:40

Clujenii s-au apropiat la un singur punct de liderul Dinamo, care joacă luni derby-ul cu Steaua.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Clujenii s-au apropiat la un singur punct de liderul Dinamo, care joacă luni derby-ul cu Steaua.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

La cum se rulează antrenorii la Mioveni, 5 schimbări în 15 etape!, Marian Pană se putea întreba în startul meciului din Gruia dacă va rezista pe banca piteştenilor pînă la finalul celor 90 de minute. Discrepanţa uriaşă din clasament nu s-a văzut însă şi în teren, unde, timp de un sfert de oră, oaspeţii au părut că joacă acasă.

Ameninţat jovial de Cadu că va avea viaţă grea în duelurile directe, Nicolae Dică i-a răspuns periculos fostului său coleg. A plasat bine o lovitură liberă de la 20 de metri, dar Beto a scos de la vinclu (12). Imediat, Neaga a tras şi el un semnal de alarmă, o torpilă de la distanţă, care a trecut puţin "peste", iar din tribune au apărut primele zumzete de nemulţumire.

Augustus Constantin le-a permis gazdelor să prindă puţin curaj. Nu a fluierat nimic la duelul aerian dintre Cadu şi Coca, mingea a ricoşat la Piccolo şi a sfîrşit pe plasa porţii după o reluare spectaculoasă pe spate a italianului (15). "Feroviarii" nu au reuşit să cadreze pe spaţiul porţii nici o minge pînă la pauză, iar la cabine i-a aşteptat o şedinţă mai lungă ca de obicei.

S-au scos după pauză
La reluare, Costa l-a mutat pe Sougou vîrf împins şi l-a trecut pe Weldon în extrema dreaptă. Nici o schimbare semnificativă însă la eficacitate. Nicolae Dică nu a uitat că a ieşit campion cu CFR în 2010 şi i-a ajutat pe vişinii să spere la un nou titlu. Mijlocaşul a deviat decisiv, în proprie poartă, lovitura liberă a lui Hora şi şi-a auzit din nou numele la Cluj, aclamat frenetic.

Argeşenii au acuzat din plin şocul şi nu au mai avut puterea să iasă din propria jumătate. Asta i-a permis şi fundaşului dreapta Lionn să înscrie primul său gol la CFR, un şut sub transversală din 15 metri (72), iar lui Kapetanos să-şi treacă din nou numele pe lista marcatorilor, deşi a plecat din postura de rezervist. Cu această victorie clujenii pun o şi mai mare presiune pe dinamovişti înaintea derby-ului cu Steaua, reducînd ecartul la un singur punct.

INBOX
- Frigul i-a ţinut în case pe iubitorii fotbalului aseară. Doar 2.000 de spectatori au asistat din tribune la meciul CFR Cluj - CS Mioveni, cea mai scăzută asistenţă din acest sezon pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".
- "Centralul" Augustus Constantin i-a iertat de cartonaşe în prima jumătate de oră a meciului pe italianul Piccolo şi pe argeşeanul Săndulescu, la două intrări dure în zona de la mijlocul terenului.
- Bastos a fost fluierat copios în minutul 31 pentru o pasă înapoi. Imediat, Jorge Costa l-a şi înlocuit pe brazilian cu Hora în uralele spectatorilor. Bastos a plecat, nervos, direct la vestiare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
cfr19o7cluj
cfr19o7cluj  •  05 Decembrie 2011, 01:48
Postat de blu25 pe 03 Decembrie 2011, 05:13

SUNT ORDINE DE SUS CA CFR SA IA CAMPIONATUL , ASA SE CASTIGA TITLUL LA NOI !!!!!

du-te-n natia ta si sparge-ti niste bolovani in cap ...poate te destepti !

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  03 Decembrie 2011, 22:41

Doamne,citi "catei"fara minte. Iarta-i Doamne ca-s "nevinovati"!

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  03 Decembrie 2011, 22:41

Doamne,citi "catei"fara minte. Iarta-i Doamne ca-s "nevinovati"!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează