FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică și Rădoi, tranșanți în războiul CSA Steaua - FCSB: "Nu putem accepta așa ceva?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 19:14

Nicolae Dică și Mirel Rădoi, două dintre figurile emblematice ale FCSB-ului, au vorbit despre conflictul dintre CSA Steaua și actualul club, dar și despre scindarea galeriilor. 

"Ştiţi şi voi ce se întâmplă. Este Steaua, nu e Steaua. Galeriile s-au despărţit, unii cu Armata, alţii cu noi.

Din această cauză s-a mai pierdut din acea atmosferă. Dar noi când am jucat meciurile importante am avut stadionul plin", a spus Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

Ce a zis și Mirel Rădoi:

"Acum s-au împărţit. CSA şi FCSB. Noi ne facem propriul război. Nu putem să acceptăm că eu cu Dică suntem la FCSB şi că Lăcătuş cu Iovan sunt la CSA Steaua? Fiecare trebuie lăsat să-şi aleagă. Din păcate, suporterii sunt undeva la mijloc", a spus Rădoi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
939271716140965
Manu Ion  •  20 Septembrie 2018, 10:21

FCSB=STEAUA. FCSB a jucat in Europa si a dus traditia stelei mai departe. Actuala clona csa steaua e facuta de un grup de oameni care sifoneaza bani ministerului illegal.Ce lege le permite sa finanteze o clona cu bani alocati armatei ???? Armata se ocupa cu totul altceva, nu cu fotbal !!!! In ce tara din UE mai finanteaza armata o echipa de fotbal ???? In perioada 2003-2011 cand talpanica statea in loja stadionului Ghencea la cine se uita cum juca in Europa la Steaua sau FCSB ??

676816162445517
Emanuel Tiharau  •  20 Septembrie 2018, 09:16

Pentru care oameni normali? aia precum ciobanul puscarias? Esti un papagal prapadit, un nostalgic stelisto-comunist

coriolanus
coriolanus  •  20 Septembrie 2018, 08:29
Postat de minell73 pe 20 Septembrie 2018, 08:01

Zerule.. Voi, acei cativa ametiti sunteti spalati pe creieras. Atat cat justitia s-a pronuntat intr-un anume fel, cum dracu sa mai crezi ca fcsb este steaua? Tu esti unul din aia 50 de "suporteri" de pe national arena? Ca restul nu sunt suporteri, sunt doar oameni care mai ies si ei la o bere dupa serviciu.

Tu esti din aia obositi din peluza CSA.. Dupa zile chinuitoare de "punguta doriti", frustrarea te ajunge si te crezi "suporter adevarat".. Foamea va impinge sa spuneti numai prostii..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează