FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică va semna cu FCSB, dar altul va fi antrenorul principal: "Pe el îl vom vedea pe bancă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 22:15

FCSB urmează să-l anunțe oficial pe Nicolae Dică în locul lui Laurențiu Reghecampf, însă noul tehnician nu deține licența PRO și va putea fi doar secund în prima ligă.

Fostul arbitru Dan Lăzărescu susține că, foarte probabil, Dică va fi ajutat de Țiți Dumitriu (71 de ani), care ar urma să ocupe poziția de antrenor principal în acte, dar de pregătirea echipei să se ocupe actualul tehnician al lui SCM Pitești. Fost mare antrenor al Stelei (4 titluri, doua cupe, participări în UCL + secund al naționalei la CM 1994), Dumitriu a fost folosit ca "paravan" și în timpul mandatului lui Rădoi. 

"Probabil îl vom vedea din nou pe bancă pe Țiți Dumitriu", a spus Dan Lăzărescu la TV Dolce Sport.

Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu a comentat și el subiectul: "Dică n-a antrenat echipe de talia Stelei. Din punct de vedere al CV-ului, n-ai putea să spui că-l recomandă acest lucru. Din punct de vedere al pasiunii, da. Dică e un tip dedicat meseriei lui, studiază. A promovat echipa din Pitești în Liga a 2-a.

Antrenor la Steaua poate fi, dar principal nu. Chiar dacă nu are licența PRO, poate da indicații. Va fi angajat ca antrenor secund și niciun arbitru nu-i poate reproșa faptul că dă indicații, cum se întâmpla la Rădoi".

Diferența este că Rădoi nu era nici măcar înscris la Școala de Antrenori, în timp ce Dică face în prezent cursurile pentru obținerea licenței Pro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
ray51
ray51  •  15 Mai 2017, 11:57

FCSB va castiga la TAS. Regulamentul LPF are lacune mari, de Gâgă. Vezi pe cine numiti in frunce? Vezi ce staff si-a 'tras' Gino?

gumbo
gumbo  •  15 Mai 2017, 09:31

Costel Gâlcă e cel mai inspirat antrenor. El a ales să plece în glorie de la fcsb, știa el că nu e locul lui în acel cuib de șerpi, sau de viespi, cum vreți.

905778926185316
Matei Stefan  •  15 Mai 2017, 08:56

dica este un mascarici care vrea si el un ban dar nu are nimic in cap ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează