FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1 CHEMATĂ LA DNA

Didi: "Procurorii m-au întrebat dacă îl cunosc pe Ţerbea şi dacă acesta ne plăteşte"

Didi:
Didi: "Procurorii m-au întrebat dacă îl cunosc pe Ţerbea şi dacă acesta ne plăteşte"

Articol de - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 16:43

Fotbalistul brazilian de la FCM Tîrgu Mureş, Didi, a explicat pentru GSP.ro că în timpul audierilor de ieri procurorii DNA l-au chestionat în legătură cu omul de afaceri Sorin Ţerbea, sponsor la FCM Tîrgu Mureş, arestat împreună cu fost şef al CCA, Vasile Avram, în dosarul "Mită în elicopter".

"Procurorii mi-au pus trei întrebări. Unu, dacă îl cunosc pe domnul Sorin Ţerbea. Le-am spus că doar din vedere, n-am vorbit niciodată cu el. Doi, dacă primeam bani de la domnul Sorin Ţerbea. Le-am spus că noi avem un salariu pe care clubul ni-l plăteşte în rate, iar domnul Ţerbea n-are nici o legătură cu asta. Şi trei, cum primesc banii de la club, cash sau prin card?

Le-am zis că am primit cash, iar de vreo patru luni îi primim pe card. Totul a durat 10-15 minute. Pentru atîta tot am făcut 10 ore pe drum. M-am trezit la ora 4 dimineaţa, iar la 10:00 am ajuns la Bucureşti, de unde m-am întors noaptea. E bine că s-au lămurit anumite lucruri. Conducerea m-a desemnat pe mine să merg la DNA", a declarat Didi.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
ochiul_critic
ochiul_critic  •  06 Octombrie 2011, 09:41

Ce abureala...conducerea l-a desemnat pe el... Va inchipuiti ca DNA-ul a trimis clubului o astfel de solicitare?...sa trimita un jucator dupa bunul sau plac (al conducerii)? Bai fratilor, citatiile se fac nominal...se prezinta acolo cine trebuie nu cine vrea

mediash
mediash  •  06 Octombrie 2011, 03:29

fiecare echipa are gusterii ei :P daca pe teren nu joaca...macar ceva util sa faca si el pt echipa :))) foarte antipatici tiganii si negrii ...

grande.balaci
grande.balaci  •  06 Octombrie 2011, 00:03

"Conducerea m-a desemnat pe mine să merg la DNA",interesant cum, dintre toti jucatorii din lot, la dna merge doar unul care nu este roman si nu cunoste ff bine l .romana!!!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează