FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE EXCLUSIV Diego Fabbrini a dat cărțile pe față în privința rezilierii contractului cu Dinamo » Alți doi jucători au devenit liberi!

Diego Fabbrini (30 de ani, mijlocaș ofensiv) a cerut rezilierea contractului cu Dinamo, în ciuda declarațiilor făcute în ultima vreme de italian. +22   FOTO
Diego Fabbrini (30 de ani, mijlocaș ofensiv) a cerut rezilierea contractului cu Dinamo, în ciuda declarațiilor făcute în ultima vreme de italian.

Articol de - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 08:20 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 13:30

Diego Fabbrini (30 de ani, mijlocaș ofensiv) a cerut rezilierea contractului cu Dinamo la finalul anului trecut, dar își dorește să rămână la echipa din „Ștefan cel Mare”.

UPDATE 13:20 - Diego Fabbrini vrea să rămână la Dinamo!

Deși a cerut rezilierea cu Dinamo, Diego Fabbrini dorește să rămână alături de alb-roșii. Italianul a depus memoriul la finalul anului 2020, iar între timp a fost convins de fanii-acționari să rămână la Dinamo. Acesta a comentat subiectul în exclusivitate pentru GSP.ro:

„Voi continua cu Dinamo. Vă asigur. Lucrurile sunt simple, clare, în privința mea. Tocmai am extins contractul pe doi ani și jumătate. Sunt și voi rămâne la Dinamo! Și în privința unor detalii apărute că am de gând să-mi vând un Rolex sau ceva de prin casă ca să fac rost de bani: am bani destui pentru familia mea încât să nu fiu nevoit la astfel de gesturi!”, a declarat mijlocașul italian.

Știrea inițială - Diego Fabbrini a cerut rezilierea contractului cu Dinamo

Demersul lui Fabbrini a fost făcut public de către Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF: „FABBRINI DIEGO vs. CS DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare - Acordă termen la data de 03.02.2021”. Speța se va judeca pe 3 februarie, la fel ca în cazurile lui Bejan și Ionuț Șerban, alți jucători care și-au depus memoriu.

De asemenea, CNSL a informat că Andrei Sin (29 de ani, fundaș stânga) și Andreas Mihaiu (22, mijlocași ofensivi) tocmai au devenit liberi de contract! De asemenea, clubul este obligat să le achite celor doi salariile din perioada septembrie-decembrie 2020, dacă hotărârea nu va fi schimbată la recurs! Ei se adaugă unei liste de 8 jucători care au spus adio în această iarnă grupării din Ștefan cel Mare: Valle, Gonzalez, Isma Lopez, Ba, Rene, Aleix Garcia, Camara și Mejias.

UPDATE EXCLUSIV Diego Fabbrini a dat cărțile pe față în privința rezilierii contractului cu Dinamo » Alți doi jucători au devenit liberi!

Memoriul lui Mihai Popescu, în prezent la Heart of Midlothian, Scoția, a fost respins. Decizia poate fi atacată de jucător.

UPDATE EXCLUSIV Diego Fabbrini a dat cărțile pe față în privința rezilierii contractului cu Dinamo » Alți doi jucători au devenit liberi!

Șoc la Dinamo: Fabbrini s-a răzgândit din nou și vrea să plece!

La începutul anului, GSP.ro informa în exclusivitate că Fabbrini și-a depus memoriu. Ulterior, fanii din DDB au comunicat că l-au întors din drum, iar Diego îi confirma la finalul meciului contra Chindiei (0-1) din urmă cu două etape: „Eu și familia mea ne simțim bine aici, la Dinamo. Sunt probleme, da, important e să le rezolvăm. Cred că DDB se va ocupa de tot. Am mai multe oferte, dar voi rămâne aici”.

Fabbrini a jucat pentru Dinamo și în victoria de miercuri seară cu Gaz Metan, 2-1. În total, mijlocașul a bifat 19 partide pentru „câini” în actuala stagiune de Liga 1, reușind 3 goluri.

Diego Fabbrini, curtat de CFR Cluj

Fabbrini nu și-a depus memoriu la FIFA, așa cum jucătorii străini procedează în mod normal, ci în România, la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL). Motivul? Fabbrini vrea să continue în România. Cea mai importantă ofertă vine din partea campioanei CFR Cluj.

În cazul în care italianul va avea câștig de cauză la comisii, Dinamo nu doar că va pierde un fotbalist important, dar va fi pusă serios la cheltuială! Mai exact, în acest scenariu, alb-roșii se vor vedea nevoiți să le plătească bulgarilor de la ȚSKA Sofia 200.000 de euro, pentru că l-au pierdut gratis pe Fabbrini. Aceasta este una dintre clauzele contractului de transfer al lui Diego Fabbrini de la ȚSKA Sofia la Dinamo, mutare efectuată în vara anului 2019.

Diego Fabbrini mai are un an și jumătate de contract cu Dinamo. CFR Cluj este dispusă să îi achite un salariu de 15.000 de euro/lună.

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Gaz Metan 2-1

+18 FOTO

VIDEO. Cristi Bobar, fostul oficial al lui Dinamo, despre meciul cu Gaz Metan: „Îl știu pe Bîrsan, nu mă miră ce a făcut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (67)
danut1971
danut1971  •  28 Ianuarie 2021, 18:28

dinamo nu moare iar etapa viitoare si in cupa desfiintam fcsbeul gigist

danut1971
danut1971  •  28 Ianuarie 2021, 18:27

dinamo nu moare iar etapa viitoare si in cupa desfiintam fcsbeul gigist

redbuldog
redbuldog  •  28 Ianuarie 2021, 16:53

In sfarsit saracul,a ,,dat cartile pe spate·" si a dezvaluit ca sa depus noul contract cu valabilitate pana in 2023,la LPF,spre marea disperare a unor carabase de pe aici...

Vezi toate comentariile (67)
Comentează